Uw geluidsprocessor bedienen

In dit gedeelte leest u hoe u uw Cochlear™ Baha® 3 Power geluidsprocessor (BP110 Power) bedient, hoe u instellingen wijzigt, hoe u overschakelt naar een ander programma en waar u als ouder, docent of verzorger rekening mee moet houden.

Baha user Agnes

Overzicht

1. Aan/uit-toets, Programmatoets
  2. Volumetoets omlaag
  3. Volumetoets omhoog
  4. Kunststof snapkoppeling
  5. Bevestigingspunt voor het veiligheidskoordje
  6. Deurtje van het batterijcompartiment
  7. Microfoons
  8. Directe audio-ingang (DAI)
  9. Visuele statusindicatoren

Uw geluidsprocessor aan- en uitzetten

Om de geluidsprocessor aan te zetten, houdt u de middelste toets ingedrukt totdat het led-lampje drie maal knippert. Om de geluidsprocessor uit te zetten, houdt u de middelste toets twee seconden ingedrukt. Het led-lampje brandt niet als de geluidsprocessor is uitgeschakeld.

Als de geluidsprocessor langer dan 15 minuten uitgeschakeld blijft, of als de batterij wordt vervangen of verwijderd, keert hij bij het aanzetten terug naar het standaard programma en volume (zoals ingesteld door uw audioloog).

De geluidsprocessor schoonmaken

Veeg de behuizing van de geluidsprocessor schoon met een geluidsprocessordoekje. Gebruik geen water bij het schoonmaken van de geluidsprocessor.

Borstel de snapkoppeling schoon met de zachte geluidsprocessorborstel. Oefen geen overmatige kracht uit op de snapkoppeling, omdat dit de geluidsprocessor kan beschadigen.