Nucleus® Smart App

Hallitse kuulemistasi aivan uudella tavalla.

iPhone

Nucleus Smart App -sovelluksella, joka on suunniteltu erityisesti Cochlear™ Nucleus® 7 -puheprosessorille, voit säätää puheprosessorisi asetuksia eri ympäristöissä suoraan yhteensopivalta Apple- tai Android™-laitteelta1.

Nucleus Smart App -sovelluksella voit:

• Hallita puheprosessoriasi – vaihtaa nopeasti ohjelmia Nucleus 7 -puheprosessorissa ilman erillisen kaukosäätimen käyttöä
  • Hallita omaa kuunteluasi – säätää helposti puheprosessorisi äänenvoimakkuutta, diskanttia/bassoa ja herkkyysasetuksia2 sekä äänen sekoitussuhdetta, joka auttaa keskittymään ääniin, joita haluat kuulla
  • Katsoa omia kuuntelutietojasi – tarkkailla kuunteluaikojasi ja kelan irrotuskertojen määrää Kuuntelun seuranta -ominaisuuden avulla
  • Etsiä kadonneen prosessorin – saat apua kadonneen Nucleus 7 -puheprosessorin etsintään ”Etsi prosessorini” -toiminnosta
  • Nauttia True Wireless™ -vapaudesta – käynnistä ja pysäytä suoratoisto Cochlearin langattomista lisälaitteista napauttamalla yhteensopivaa Apple-tai Android-laitetta1
  • Olla huoleton – varmista laitteesi toimivuus tarkistamalla puheprosessorin tila ja paristojen kesto

Kokeile Nucleus Smart App -sovelluksen ominaisuuksia itse – napauta tai napsauta oheisen interaktiivisen demon korostettuja painikkeita:

Pariliittäminen

Ennen kuin voit aloittaa Nucleus Smart App -sovelluksen käytön, sinun on pariliitettävä Nucleus 7 -puheprosessorisi ja yhteensopiva Apple-laitteesi1. Noudata alla olevia ohjeita, video on tekstitetty suomeksi.

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin Nucleus Smart App -sovelluksen käytöstä yhdessä Nucleus 7 -puheprosessorisi kanssa osoitteesta nucleussmartapp.com/faq.

Vastuuvapauslauseke

Keskustele kuulonaleneman hoitovaihtoehdoista lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. He pystyvät neuvomaan sopivan kuulonalenemista korjaavan ratkaisun löytämisessä. Tuotteita saa käyttää ainoastaan lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen määräämällä tavalla.

Kaikkia tuotteita ei ole saatavissa kaikissa maissa. Ota yhteyttä Cochlear-asiakaspalveluun.

Alaviitteet

1. Cochlear Nucleus Smart -sovellus on saatavissa App Storesta ja Google Playsta. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility.
  2. Jos terveydenhuollon ammattilainen on asettanut sen käyttöön

Android on Google LLC -yhtiön tavaramerkki. Android-robottilogo on jäljennetty tai muokattu Googlen luomasta ja jakamasta teoksesta. Sitä käytetään Creative Commons 3.0 -lisenssin Attribution-ehtojen mukaisesti. Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC -yhtiön tavaramerkkejä.