Made for iPhone- bimodaalinen yhteensopivuus

Tutustu Cochlearin ainutlaatuiseen uuteen, älykkääseen, bimodaaliseen ratkaisuun

Nucleus 7 Bimodal - Mom and daughter talking

Nucleus® 7 -puheprosessoria voidaan käyttää minkä tahansa kuulolaitteen kanssa ja se tarjoaa kaikki bimodaalisen kuulemisen hyödyt. Nyt Cochlear tarjoaa ainutlaatuisen, älykkään bimodaalisen ratkaisun, joka on Made for iPhone -yhteensopiva.*

Ensimmäistä kertaa käytettäessä yhteensopivan ReSound-kuulolaitteen kanssa, Cochlear Nucleus 7 -puheprosessori tarjoaa myös ensimmäisen ja ainoan Made for iPhone -tekniikalla varustetun bimodaalisen järjestelmän.1 Tämä tarkoittaa, että voit ohjata kuulolaitteita ja suoratoistaa ääntä molempiin korviin suoraan yhteensopivalta Apple-laitteelta.2

Kaksi korvaa on parempi kuin yksi: puhuit sitten puhelimessa tai kuuntelit lempimusiikkiasi, Made for iPhone- bimodaalinen järjestelmä auttaa nauttimaan paremmasta kuulokyvystä, käyttömukavuudesta ja luonnollisemmasta kuuntelukokemuksesta.

Kun Nucleus 7 -puheprosessoria käytetään seuraavien Made for iPhone -kuulolaitteiden kanssa, saat enemmän irti maailman ensimmäisestä ja ainoasta älykkäästä Made for iPhone- bimodaalisesta järjestelmästä:

GN Resound logo

• ReSound LiNX Quattro™ 9 RHA* and RIE** model
  • ReSound LiNX Quattro 7 RHA and RIE model
  • ReSound LiNX Quattro 5 RHA and RIE model
  • ReSound Linx 3D™ 9 BTE and RIE models
  • ReSound Linx 3D 7 BTE and RIE models
  • ReSound Linx 3D 5 BTE and RIE models
  • ReSound Enzo™ 3D 9 BTE
  • ReSound Enzo 3D 7 BTE
  • ReSound Enzo 3D 5 BTE

Made for iPhone Logo

Vastuuvapauslauseke

Keskustele kuulonaleneman hoitovaihtoehdoista lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. He pystyvät neuvomaan sopivan kuulonalenemista korjaavan ratkaisun löytämisessä. Tuotteita saa käyttää ainoastaan lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen määräämällä tavalla.

Kaikkia tuotteita ei ole saatavissa kaikissa maissa. Ota yhteyttä Cochlear-asiakaspalveluun.

Alaviitteet

* Rechargeable hearing aid
** Receiver-in-Ear

* Bimodaalinen kuuleminen tarkoittaa kuulemista kahdella erityyppisellä kuuloratkaisulla, esimerkiksi sisäkorvaistute toisessa korvassa yhdistettynä kuulolaitteen käyttöön toisessa korvassa.

1. Jotta voisit hyötyä bimodaalisesta suoratoistosta, klinikkasi on ensin asetettava kuulolaitteesi toimimaan keskenään.
  2. Cochlear Nucleus 7 -puheprosessori on yhteensopiva iPhonen, iPadin ja iPod touchin kanssa. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility. Apple, Applen logo, FaceTime, Made for iPad -logo, Made for iPhone -logo, Made for iPod -logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröity palvelumerkki.