Päivitä kuulokokemuksesi uudelle tasolle

Nauti elämästäsi enemmän kehittyneiden puheprosessoriemme avulla.

Girl Smiling

Tarpeesi muuttuvat kuten meidän tuotteemmekin. Cochlearin jokainen uusi puheprosessori tarjoaa paremman yhdistettävyyden ja paremman, helpomman kuulokokemuksen.

Miksi kannattaisi päivittää?

• Paras mahdollinen kuulo meluisissa ympäristöissä
  • Miellyttävämpi, kevyempi ja huomaamattomampi puheprosessori
  • Suoratoisto, joka yhdistää sinut maailmaan aivan uudella tavalla
  • Yksinkertaisuus yhdistettynä hallintaan

”Nucleus-päivitys muutti elämäni. Enää ihmisten ymmärtäminen ei ole
haastavaa. Minä yksinkertaisesti kuulen paremmin.”
Jack B.

Sinun elämäsi, sinun valintasi!

Korvan takana tai korvan ulkopuolella pidettävänä mallina Cochlear tarjoaa pienimmät ja kevyimmät1 puheprosessorit, joissa on kaksoismikrofonit sekä SmartSound iQ ja SCAN, jotka todistettavasti parantavat kuulokykyä.

Valitse oman persoonallisuutesi ja elämäntyylisi mukaan

Nucleus® 7

Ensimmäisenä iPhone-puhelimelle. Ensimmäisenä AndroidTM-puhelimelle. Maailman ensimmäinen ja ainoa sisäkorvaistutepuheprosessori, jota voi hallita suoraan älypuhelimesta.

• Edeltäjiään 25 % pienempi ja 24 % kevyempi1 soveltuu miellyttävästi myös pienille korville
  • Hallinta on aina kätesi ulottuvilla Nucleus Smart -sovelluksen kautta yhteensopivan Apple- tai Android-laitteesi kanssa2
  • Suoratoista suosikkiääniäsi Made for iPhone -yhteensopivuuden ansiosta3. Android-käyttäjät voivat suoratoistaa Cochlearin True WirelessTM -laitteiden avulla
  • Ota käyttöön ForwardFocus ja voit entisestään vähentää takaasi kuuluvaa melua
  • Parempi paristojen kesto4 pidempiä päiviä varten
  • Aqua+-suoja, kun tarvitaan parempaa vedenpitävyyttä5
  • Helpompi bimodaalinen kuulokokemus yhteensopivan Apple-laitteen3 ja kuulokojeen6kanssa

Kanso®

Tämä korvan ulkopuolella pidettävä puheprosessori on älykäs, helppo ja huomaamaton ja lisäksi niin mukava käyttää, että sen olemassaolon saattaa jopa unohtaa.

• Pieni, miellyttävä ja helppokäyttöinen – aseta paikalleen ja unohda
  • Kuule parhaalla mahdollisella tavalla jopa vaikeissa olosuhteissa
  • Suoratoista helposti Cochlear True WirelessTM -laitteilla
  • Nauti vedestä vedenpitävän7 Aqua+-lisävarusteen kanssa

Lapsellesi vain parasta

Viimeisimmät puheprosessorit vastaavat lapsesi tarpeita... ja myös sinun.

Nucleus® 7

• Hallitse ja tarkkaile paristojen kestoa tai laitteen tilaa kätevästi älypuhelimesi kautta.
  • Paikallista kadonnut prosessori, ettei äänetön aika pitene tarpeettomasti.

Kanso®

• Vapautta, mukavuutta ja itsevarmuutta korvan ulkopuolisella laitteella yhteyden pitämiseen, leikkimiseen ja oppimiseen.
  • Helppo käyttöliittymä kannustaa itsenäisyyteen.

Oletko valmis päivittämään? Näin se tapahtuu.

1. Kuinka kauan olet käyttänyt nykyistä puheprosessoriasi? Voit olla oikeutettu päivitykseen paikallisen julkisen terveydenhuollon kautta.
  2. Kysy klinikaltasi oikeutuksestasi ja päivitysmahdollisuuksista.
  3. Mikä sopii elämäntyyliisi? Ota selvää uusimpien puheprosessorien ominaisuuksista.
  4. Tarkista yhteensopivuus: Nucleus 7 ja Kanso ovat yhteensopivia kaikkien istutteiden, paitsi ensimmäisen sulkupolven Nucleus 22 -mallin kanssa.

Oletko epävarma? Onko sinulla lisää kysymyksiä?

Kysy neuvoa kuulonhuollon ammattilaiseltasi tai Cochlearin asiakaspalvelusta. Autamme mielellämme. Voit myös ottaa yhteyttä paikalliseen klinikkaan.

Vastuuvapauslauseke

Keskustele kuulon heikkenemisen hoitovaihtoehdoista hoitoalan ammattilaisen kanssa. Tulokset voivat vaihdella, ja hoitoalan ammattilainen kertoo sinulle tulokseen mahdollisesti vaikuttavista tekijöistä. Lue aina käyttöohjeet. Kaikkia tuotteita ei ole saatavana kaikissa maissa. Pyydä tuotetietoja paikalliselta Cochlear-edustajaltasi.

Alaviitteet

1. Cochlear Limited. D1190805. CP1000-prosessorien kokovertailu. 2017, maalis; Asiakirja-aineisto.
  2. Nucleus Smart App -sovellus on yhteensopiva iPhone 5:n (tai uudemman) ja iPod-laitteiden 6. sukupolven (tai uudempien) kanssa, joissa on iOS 10.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä. Apple, Apple-logo, FaceTime, Made for iPad -logo, Made for iPhone -logo, Made for iPod -logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Tiedot päivitetty heinäkuussa 2017.
  3. Nucleus 7 -puheprosessori on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa: iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12,9-tuumainen), iPad Pro (9,7-tuumainen), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (4. sukupolvi) ja iPod touch (6. sukupolvi), joissa on iOS 10.0 tai uudempi. Apple, Apple-logo, Made for iPad –logo, Made for iPhone –logo, Made for iPod –logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Tiedot päivitetty helmikuussa 2018.
  4. Cochlear Limited. D1140877. Paristojen keston ja virrankulutuksen vertailu CP1000-, CP900-sarjan ja CP810 -puheprosessorien välillä. 2017, maalis; Asiakirja-aineisto.
  5. Nucleus 7 -puheprosessorin vedenpitävyysluokitus yhdessä Aqua+-suojan ja Aqua+-kelan kanssa on kansainvälisen IEC60529-standardin mukaisesti IP68, kun sitä käytetään Cochlearin ladattavan vakioakkumoduulin tai Cochlearin kompaktin ladattavan akkumoduulin kanssa. Katso lisätietoja asiaankuuluvasta käyttäjän oppaasta.
  6. Yhteensopivien ReSound-kuulolaitteiden kanssa. Luettelo yhteensopivista kuulolaitteista on saatavilla verkossa osoitteessa: www.cochlear.com/nucleus/compatibility
  7. Kanso-puheprosessorin vedenpitävyysluokitus yhdessä Aqua+-suojan kanssa on kansainvälisen IEC60529-standardin mukaisesti IP68, kun sitä käytetään kertakäyttöisillä LR44-alkali- tai nikkeli-metallihydridiparistoilla. Katso lisätietoja asiaankuuluvasta käyttäjän oppaasta.

Android on Google LLC -yhtiön tavaramerkki. Android-robottilogo on jäljennetty tai muokattu Googlen luomasta ja jakamasta teoksesta. Sitä käytetään Creative Commons 3.0 -lisenssin Attribution-ehtojen mukaisesti. Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC -yhtiön tavaramerkkejä.

ReSound on GN Hearing A/S:n tavaramerkki.