5 fiksua syytä päivittää Baha® 5 -puheprosessoriin

Nauti elämästä enemmän Baha® 5 -puheprosessorin tarjoaman vapauden ja itseluottamuksen myötä.

• 1. Ihaile sulavaa, huomaamatonta ja käyttäjäystävällistä palkittua muotoilua

• Palkittu Baha 5 -puheprosessori on alan pienin ja huomaamattomin puheprosessori – se on 20 % pienempi kuin vastaavat prosessorit ja täynnä kehittynyttä tekniikkaa.
    • Tyylikäs Baha 5 Power on luotu ihmisille, jotka tarvitsevat enemmän tehoa. Siinä on käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia – LED-valo, helppokäyttöinen paristokotelon kansi ja äänenvoimakkuuden keinukytkin, joiden avulla puheprosessorin hallinta on yksinkertaista ja helppoa.
    • Baha 5 SuperPower on ensimmäinen ja ainoa päässä pidettävä puheprosessori, joka on suunniteltu ihmisille, joilla on vaikea-asteinen kuulonalenema. Se tarjoaa useita käyttövaihtoehtoja, jotka tarjoavat vapauden nauttia elämästä täysin rinnoin.

Kaikkia Baha 5 -puheprosessoreita on saatavana useissa hiusten väreihin sovitetuissa sävyissä – valitse itsellesi sopivin!

• 2. Mahdollisuus käyttää Cochlear™ True Wireless™ -laitteita

Baha 5 -puheprosessoreihin voidaan yhdistää useita erilaisia langattomia lisälaitteita, jotka voivat laajentaa kuunteluelämystäsi, parantaa kuulokykyäsi ja auttaa sinua nauttimaan kuulemisestasi joka päivä.

Langattomat Cochlear True Wireless -laitteet mahdollistavat TV:n katselun muita häiritsemättä ja auttavat kuulemaan puheen meluisissa tai ruuhkaisissa ympäristöissä. Ne tuovat käyttöösi myös yhteyden ulkoisiin äänentoistolaitteisiin. Erilaisia, suoraan puheprosessoriin yhdistettäviä langattomia lisälaitteitamme yhdistää yksi asia: ne tarjoavat aitoa vapautta ilman häiritseviä johtoja.

Wireless Accessories - Microphone 2 and 2 plus

Pienoismikrofonit

Kuule entistäkin paremmin kauempaa, meluisissa ja haastavissa tilanteissa, kuten kokouksissa, luokkahuoneissa, täpötäysissä ravintoloissa tai autossa. Pienoismikrofonin avulla kuulet puheen selkeämmin, missä tahansa oletkin.

Wireless Accessories - TV Streamer

TV-lähetin

Suoratoista ääni suoraan televisiosta häiritsemättä muita tilassa olevia. TV-lähetin välittää stereoäänen suoraan TV:stä puheprosessoriin sulkematta muita ääniä ulkopuolelle.

Wireless Accessories - Phone Clip

Puhelinlisälaite

Suoratoista musiikkia tai ääntä kaikista Bluetooth-laitteista. Puhelinlisälaitteen handsfree-yhteys tarjoaa mukavamman tavan puhua puhelimessa, myös meluisissa ympäristöissä.

• 3. Mukauta oma kuuntelukokemuksesi

Baha 5 Smart -sovelluksella hallitset kuuloasi ja voit muokata ohjelmia kuuntelutilanteen mukaan.

Baha 5 Smart -sovelluksen avulla voit:

• Vaihtaa ohjelmia nopeasti ja helposti
    • Hallita suoratoistoa
    • Seurata pariston varaustasoa
    • Muokata puheprosessorin asetuksia säätämällä äänenvoimakkuutta, diskanttia ja bassoa sekä linkittää asetukset suosikkipaikkoihisi
    • Luoda mukautettuja ohjelmia pelkällä painikkeen painalluksella
    • Löytää puheprosessorisi, jos kadotat sen

• 4. Nauti saumattomasta automaattisesta säädöstä ja edistyksellisestä äänenkierron hallinnasta

• Saumaton automaattinen säätö: SmartSound® iQ -tekniikka tarkkailee jatkuvasti ympäristön ääniä ja säätää asetuksia saumattomasti, jotta voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. Toimistoympäristössä se voi kohdistaa vahvistuksen puheääneen ja auttaa kuulemaan jokaisen sanan. Lounasajan meluisessa ravintolaympäristössä puheprosessori voi vaimentaa taustamelua, jolloin pöytäkeskusteluihin osallistuminen on helpompaa.
    • Edistyksellinen äänenkierron hallinta: Kaikkien luujohtumiseen perustuvien puheprosessorien moottorina toimii värähtelijä (osa, joka muuttaa äänet värähtelyksi). Uusi käänteentekevä BCDrive™-värähtelijä tuottaa 30 % vähemmän vääristymää1 kuin perinteiset mallit, ja vähäisempi vääristymä tarkoittaa myös kirkkaampaa signaalia. Edistykselliseen äänenkierron hallintaan yhdistettynä se tarjoaa sinulle mahdollisuuden kuulla äänet entistä selkeämmin ilman epämiellyttävää vinkumista.

• 5. Suoratoista ääni, puhelut ja musiikki suoraan puheprosessoriin

Applen kehittämän Bluetooth®-tekniikan avulla Baha 5 -puheprosessorit yhdistävät sinut ihmisiin ja laitteisiin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Baha 5 -puheprosessorit ovat Made for iPhone -kuulolaitteita, jotka suoratoistavat äänen suoraan iPhone-, iPad- ja iPod touch -laitteista. Tämä tarkoittaa, että voit:

• Nauttia selkeämmistä puhelinkeskusteluista
    • Katsoa suosikkielokuviasi
    • Kuunnella musiikkia liikkeellä ollessasi
    • Käyttää laitetta etämikrofonina
    • Keskustella ystävien ja perheen kanssa FaceTimen kautta

Jokainen ääni, jokainen laulu, jokainen sana – toistettuna suoraan korviisi ilman kaulassa kannettavia laitteita tai ylimääräisiä johtoja.

Multi_logo_iPod_iPhone_iPad        Bluetooth_Logo

Rakastatko Android™-laitteitasi?

Baha 5 -puheprosessorien avulla voit pitää yhteyttä ystäviin ja perheeseen suoratoistamalla puheluita ja musiikkia Android-laitteista Cochlearin langattomalla puhelinlisälaitteella.

Valitse sinulle soveltuva Baha 5 -laite

Baha® 5

Alan pienin puheprosessori
lievään kuulonalenemaan
45 dB
saakka

9 käyttäjää 10:stä

suosii sen muotoilua ja huomaamattomuutta verrattuna vastaaviin laitteisiin1

Baha® 5 Power

Enemmän tehoa ja hallintaa
keskivaikeaan kuulonalenemaan, joka on enintään
55 dB

Käyttäjät antoivat arvosanaksi keskimäärin

4,6 / 5

puheen ymmärtämisestä ja äänenlaadusta2

Baha® 5 SuperPower

Tehokas päässä pidettävä puheprosessori
keskivaikeaan ja vaikeaan kuulonalenemaan, joka on enintään
65 dB

Tuottaa jopa

20 dB

enemmän tehoa kuin edellisen sukupolven päässä pidettävät laitteet3

Lataa päivitysesite

Vertaa Baha-puheprosessoreita

Mitä teen seuraavaksi?

Sovi tapaaminen kuulonhuollon ammattilaisen kanssa keskustellaksesi päivityksestä Baha 5 -puheprosessoriin. Voimme auttaa sinua löytämään sinua lähellä olevan klinikan. Lähimmän klinikan löydät täältä

Yhteensopivuus

MFi-yhteensopivuus:
Cochlear Baha 5 -puheprosessori on yhteensopiva seuraavien Apple-laitteiden kanssa: iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12,9-tuumainen), iPad Pro (9,7-tuumainen), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (4. sukupolvi), iPod touch (6. sukupolvi) ja iPod touch (5. sukupolvi), joissa on käyttöjärjestelmänä iOS 7 tai uudempi.

Baha 5 Smart -sovellus:
Cochlear Baha 5 Smart -sovellus toimii kaikkien Cochlear Baha 5 -puheprosessorien kanssa. Sen yhteensopivuus on varmistettu iPhone-, iPad- ja iPod touch -laitteiden kanssa, joissa on käyttöjärjestelmä iOS 9.1, sekä Samsung Galaxy S6- ja S7-laitteiden kanssa, joissa on Android OS 5.0 Lollipop. Lisätietoja laitteiden yhteensopivuudesta on Baha 5 Smart -sovelluksen kuvauksessa App Storessa tai Google Playssa.

Apple, Apple-tunnus, FaceTime, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc:n tavaramerkki.

Bluetooth-nimi ja -tunnukset ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Cochlear Limited käyttää niitä lisenssin alaisena.

Vastuuvapauslauseke

* reddot 2015 -voittaja - Baha 5 -puheprosessori

Lähteet

1. Flynn MC. Smart and Small - innovative technologies behind the Cochlear Baha 5 Sound Processor. Cochlear Bone Anchored Solutions AB, 629761, 2015.
  2. Hedin A, Andersson J, Agat T, Hoffmann J, Björk T, Ivarsson I. Summary of the Cochlear Baha 5 Power Clinical Development. Cochlear Bone Anchored Solutions AB, D831708, 2016.
  3. Output force level (OFL90) with Baha Attract System measured on Artificial Mastoid IEC 60318-6.