Baha® 5 SuperPower -puheprosessori

Tässä selostetaan Baha® 5 SuperPower -puheprosessorin käyttö, mm. asetusten ja ohjelmien säätäminen.

Yhteenveto

Puheprosessoriyksikkö
Värähtelijäyksikkö
Johto
Mikrofonit
Akku
Earhook
Liitinneppari
Painikkeet
Merkkivalo

Baha 5 SuperPower -puheprosessoriin on saatavana kaksi erilaista akkua; tavallinen ladattava akku, jolla toiminta-aika on vähintään 32 tuntia*) ja kompakti ladattava akku, jolla toiminta-aika on vähintään 16 tuntia*). Käytä ainoastaan Cochlearin toimittamia tai suosittelemia ladattavia akkuja ja akkulatureita. Lisätietoja akun valinnasta voit pyytää kuulonhuollon ammattilaiselta.

* Suoratoiston, ääniympäristön ja vahvistusasetusten mukaan

Huomaa: Baha 5 SuperPower -puheprosessorin käyttöä varten kiinnitä ensin värähtelijäyksikkö istutteeseen tai magneettiin ja sitten puheprosessoriyksikkö.

Lue lisää liitettävyydestä

Lataa Baha Smart -sovellus nyt

Akun lukitseminen

Akun tahaton irtoaminen voidaan estää hankkimalla lisävarusteena saatava lukitusmekanismi. Se on kätevä ratkaisu erityisesti lapsia ajatellen. Lukitse ja vapauta akku puheprosessorin pakkauksen mukana toimitetulla erikoistyökalulla.

Ohjeet vaihe vaiheelta:

1. Lukitse akku asettamalla lukitustyökalu akussa olevaan loveen. Liu’uta lukitustappi ylös paikalleen.
  2. Avaa paristokotelon kansi siirtämällä lukitustappi alas

Akkulaturi

Ladattavan akun elinikä on vähintään 365 latausjaksoa. Akkujen käyttöikä vaihtelee päivittäin käytettyjen ohjelmien, ääniympäristön ja akkujen koon mukaan. Jotta ladattavat akut kestäisivät mahdollisimman pitkään, ne tulisi ladata aina ennen käyttöä.

Jotta liittimet kuluisivat tasapuolisesti, vaihda akkujen paikkaa eri latauskerroilla.

Tarkista, että akkulaturi on puhdas. Jos havaitset pölyä tai likaa, irrota virtalähde pistorasiasta, poista akut ja puhdista liittimet hellävaroen.

Käyttövaihtoehdot

Earhook

Earhook-korvakoukku pitää puheprosessorin paikallaan korvan takana. Korvakoukkuja on kolmea kokoa: suuri, keskikoko ja pieni. Pienin korvakoukku voidaan muuttaa lapsiturvalliseksi.

Huomautus: Irrota korvakoukku puheprosessorista vain tarvittaessa, jotta se ei kulu.

Earhook +

Earhook+-korvakoukku pitää puheprosessorin paikallaan korvan takana, kun sitä käytetään korvan alla. Earhook+-korvakoukkuja on kahta kokoa: suuri ja keskikokoinen, ja koukku on saatavana eri väreissä.

Huomautus: Irrota korvakoukku puheprosessorista vain tarvittaessa, jotta se ei kulu.

LiteWear

Läpinäkyvä LiteWear kiinnittyy vaatteisiin ja pitää puheprosessorin paikallaan rinnan päällä.

Jätä tulppa tai korvakoukku puheprosessoriin suojataksesi ohjelmointiliitäntää pölyltä ja lialta.

Mikrofonisuojukset

Vaihda mikrofonisuojukset kolmen kuukauden välein, aina kun ne näyttävät likaisilta tai jos huomaat äänenlaadun heikkenevän. Vaihda aina molemmat mikrofonisuojukset samaan aikaan.

Pikalinkit

Apple, Applen logo, FaceTime, Made for iPad -logo, Made for iPhone -logo, Made for iPod -logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröity palvelumerkki.

Vastuuvapauslauseke

Löydät kaiken tiedon järjestelmän käyttöaiheista, vasta-aiheista, varoituksista ja käytöstä kunkin laitteen mukana toimitetuista käyttöoppaista.

Keskustele kuulonaleneman hoitovaihtoehdoista lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. He pystyvät neuvomaan sopivan kuulonalenemista korjaavan ratkaisun löytämisessä. Tuotteita saa käyttää ainoastaan lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen määräämällä tavalla.