Baha® Support App

Cochlear on julkaissut uuden sovelluksen, joka helpottaa Baha-järjestelmän käyttämistä tehokkaasti kaikissa ympäristöissä ja kaikissa tilanteissa.

Cochlear Baha Support App

App Storesta ja Android Marketista ilmaiseksi ladattava Cochlear Baha® Support App -sovellus kehitettiin alun perin parantamaan tiedonsaantia ja auttamaan Bahan käyttäjiä heidän sijaintipaikastaan tai aikataulustaan riippumatta.

Käyttäjien palautteen pohjalta kehitetty sovellus auttaa Baha-käyttäjiä löytämään vastaukset yleisimpiin kysymyksiin niin, että he saavat puheprosessoristaan mahdollisimman paljon hyötyä. Se tarjoaa myös helposti tietoa esimerkiksi silloin, jos käyttäjä ei tiedä miten jossakin tilanteessa tulee toimia – esimerkiksi jos Baha-puheprosessori kastuu.

Sovellus tarjoaa sekä teksti- että video-ohjeita laitteiden vianetsintään, säätämiseen, puhdistamiseen, matkakäyttöön ja kunnossapitoon.

”Uusi Baha Support App -sovellus tarjoaa tuotteittemme käyttäjille helpon tavan löytää vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Sen avulla he voivat luottaa tukeemme koska tahansa, missä tahansa he ovatkaan”, Cochlear Bone Anchored Solutionsin pääjohtaja Anthony Manna

Cochlear Baha Support App Cochlear Baha Support App Cochlear Baha Support App

Voit ladata sovelluksen alla olevien linkkien kautta:

Android Market

Apple App Store