Baha® 5 Smart App

Baha® 5 Smart App -sovellus mahdollistaa kuuntelukokemuksen optimoimisen iPhonella.

Cochlear™ Baha® 5 Smart App -mobiilisovelluksen edut

• Voit vaihtaa ohjelmia, käynnistää suoratoiston ja säätää äänenvoimakkuutta helposti ja nopeasti.
  • Voit muokata puheprosessorin asetuksia säätämällä diskanttia ja bassoa ja linkittää asetukset suosikkipaikkoihisi.
  • Saat apua ja käteviä käyttövinkkejä.
  • Voit etsiä kadonnutta tai väärään paikkaan joutunutta puheprosessoria.

Baha 5 Smart App -sovelluksen asennus

Yhteensopivuus

Cochlear Baha 5 Smart -sovellus on saatavissa App Storesta ja Google Playsta. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility.

Apple, Applen logo, FaceTime, Made for iPad -logo, Made for iPhone -logo, Made for iPod -logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröity palvelumerkki.

Käyttöehdot

Baha® 5 Smart App -mobiilisovellus on tarkoitettu käytettäväksi Cochlear™ Baha 5 -puheprosessorin kanssa. Baha 5 Smart App -mobiilisovellus lähettää ja vastaanottaa signaaleja Baha-puheprosessoreista tiettyjen mobiililaitteiden kautta, joita varten sovellus on kehitetty. Baha 5 Smart App -sovelluspäivitysten ilmoituksia ei saa poistaa käytöstä. Suosittelemme, että käyttäjä asentaa kaikki sovellukset varmistaakseen, että Baha 5 Smart App -mobiilisovellus toimii oikein ja pysyy ajan tasalla. Baha 5 Smart App -mobiilisovellusta saa käyttää vain niiden Baha-puheprosessorien kanssa, joille se on tarkoitettu. Cochlear ei vastaa Baha 5 Smart App -mobiilisovelluksen käyttämisestä muiden laitteiden kanssa. Yritys sanoutuu täten irti kaikesta suoraan tai epäsuorasti Baha 5 Smart App -mobiilisovelluksen käyttöön liittyvästä vastuusta lukuun ottamatta tapauksia, joissa tällaista vastuuta ei sovellettavan lainsäädännön vuoksi voi sulkea pois. Yritys ei vastaa mistään tämän Baha 5 Smart App -mobiilisovelluksen tai tässä annettujen tietojen käyttöön liittyvistä suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista, välillisistä tai rangaistusluonteisista korvauksista.

Mobiilisovellus

Jotta voisimme tehdä Cochlear-kokemuksestasi entistäkin paremman, haluaisimme saada perustietoja siitä, miten käytät Baha 5 Smart App -mobiilisovellusta. Kun kerrot meille, miten käytät toimintoja, saamme tietoa Baha 5 Smart App -sovelluksen mahdollisuuksista ja voimme kehittää ja parantaa tulevia päivityksiä ja tuoteversioita. Pyrimme käyttäjien antamien tietojen perusteella tekemään tulevien mobiilisovellustemme käyttökokemuksesta entistäkin miellyttävämmän.

Kerätyt tiedot

Cochlear kerää tietoja analysoimalla sitä, miten Baha 5 Smart App -mobiilisovelluksen toimintoja yleensä käytetään. Näitä voivat olla esimerkiksi tiedot siitä, kuinka laajasti jotakin toimintoa käytetään ja milloin toiminto tyypillisesti otetaan käyttöön. Keräämme tietoja kaikilta käyttäjiltä yhdessä, joten emme seuraa ja analysoi erikseen kenenkään yksittäisen käyttäjän tietoja. Keräämme tiedot koottuina, nimettöminä ja tunnistamattomina kaikilta aktiivisilta Baha 5 Smart App -sovelluksen käyttäjiltä.

Cochlear kerää seuraavia tietoja:

• Tiedot sovelluksen toiminnoista
    Voimme kerätä tietoja käytössä olevista palveluista ja niiden käytöstä. Käytännössä tämä tarkoittaa tietoja käytetyistä toiminnoista sekä siitä, kuinka usein ja kuinka pitkään niitä käytetään.
  • Laitetyyppeihin liittyvät tiedot
    Voimme kerätä yleisluonteisia laitekohtaisia tietoja, kuten mobiililaitteen tyyppi ja mobiililaitteen käyttöjärjestelmä.
  • Tekniset tiedot
    Voimme kerätä ja tallentaa automaattisesti tiettyjä teknisiä tietoja palvelinlokeihin. Näitä tietoja voivat olla:
    • Tiedot sovellusten käytöstä.
    • Internet-yhteyskäytäntö.