Skip to main content

Parkoppla Nucleus® 7-ljudprocessorn med en kompatibel Apple-enhet^

Hur parkopplar jag en Nucleus 7-ljudprocessor med en iPhone eller iPod touch?

Innan du kan använda styrfunktionerna i Nucleus Smart App måste du parkoppla ljudprocessorn med en kompatibel iPhone eller iPod touch. Mer information om parkoppling finns i vanliga frågor och svar om Nucleus Smart App.

 

Kan jag parkoppla bilaterala enheter med min iPhone eller iPod touch?

Ja Om du har bilaterala Nucleus 7-ljudprocessorer måste du parkoppla båda ljudprocessorerna med den kompatibla Apple-enheten. När du ska göra det parkopplar du båda ljudprocessorerna samtidigt (under samma parkopplingsperiod) och ser till att de är rätt inställda som vänster och höger enhet.

 

^Cochlear Nucleus 7-ljudprocessorn är kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Mer information om kompatibilitet finns på www.cochlear.com/compatibility. Cochlear Nucleus Smart App finns tillgänglig på App Store och Google Play. Mer information om kompatibilitet finns på www.cochlear.com/compatibility. Apple, Apple-logotypen, FaceTime, Made for iPad-logotypen, Made for iPhone-logotypen, Made for iPod-logotypen, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och andra länder. App Store är ett varumärke för tjänster som tillhör Apple Inc. och är registrerat i USA och andra länder.