Skip to main content

Uparivanje procesora zvuka Nucleus® 7 sa kompatibilnim Apple uređajem^

Kako da uparim procesor zvuka Nucleus 7 sa uređajem iPhone ili iPod touch?

Da biste mogli da koristite upravljačke funkcije aplikacije Nucleus Smart, treba prvo da uparite procesore zvuka sa kompatibilnim uređajem iPhone ili iPod touch. Više informacija o uparivanju potražite u odeljku Česta pitanja o aplikaciji Nucleus Smart.

 

Mogu li da uparim bilateralne uređaje sa uređajem iPhone ili iPod touch?

Da. Ako imate bilateralne procesore zvuka Nucleus 7, treba da uparite oba procesora zvuka sa kompatibilnim Apple uređajem. To radite tako što istovremeno uparite oba procesora zvuka (tokom istog roka za uparivanje) i postarate se da budu pravilno konfigurisani kao „levi“ i „desni“ uređaj.

 

^Procesor zvuka Cochlear Nucleus 7 je kompatibilan sa uređajima iPhone, iPad i iPod touch. Informacije o kompatibilnosti možete pronaći na lokaciji www.cochlear.com/compatibility. Aplikacija Cochlear Nucleus Smart je dostupna u uslugama App Store i Google Play. Informacije o kompatibilnosti možete pronaći na lokaciji www.cochlear.com/compatibility. Apple, logotip Apple, FaceTime, logotip Made for iPad, logotip Made for iPhone, logotip Made for iPod, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad i iPod touch zaštitni su znakovi kompanije Apple Inc. registrovani u SAD i drugim državama. App Store je oznaka usluge kompanije Apple Inc. registrovana u SAD i drugim državama.