Skip to main content

Uparivanje procesora zvuka sa kompatibilnim Apple uređajem^

Kako da uparim procesor zvuka Nucleus 7 ili Kanso 2 sa uređajem iPhone ili iPod touch?

Da biste mogli da koristite upravljačke funkcije aplikacije Nucleus Smart, potrebno je prvo da uparite procesore zvuka sa kompatibilnim uređajem iPhone ili iPod touch. Više informacija o uparivanju potražite u odeljku Česta pitanja o aplikaciji Nucleus Smart.

 

Mogu li da uparim bilateralne procesore zvuka sa uređajem iPhone ili iPod touch?

Da. Ako imate bilateralne procesore zvuka, potrebno je da uparite oba procesora zvuka sa kompatibilnim Apple uređajem. To radite tako što istovremeno uparite oba procesora zvuka (tokom istog roka za uparivanje) i postarate se da budu pravilno konfigurisani kao „levi“ i „desni“ uređaj.

^Procesori zvuka Cochlear Nucleus 7 i Kanso 2 kompatibilni su sa uređajima iPhone, iPad i iPod touch. Informacije o kompatibilnosti možete pronaći na lokaciji www.cochlear.com/compatibility. Aplikacija Cochlear Nucleus Smart je dostupna u prodavnicama App Store i Google Play. Informacije o kompatibilnosti možete pronaći na lokaciji www.cochlear.com/compatibility. Apple, logotip Apple, FaceTime, logotip Made for iPad, logotip Made for iPhone, logotip Made for iPod, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad i iPod touch zaštitni su znakovi kompanije Apple Inc. registrovani u SAD-u i drugim državama. App Store je znak usluge kompanije Apple Inc., registrovan u SAD i drugim zemljama.