Skip to main content

Seznanjanje zvočnega procesorja z združljivo napravo Android™

Kako naj seznanim zvočni procesor z napravo Android?

Preden lahko začnete uporabljati funkcije aplikacije Nucleus Smart za upravljanje, morate zvočne procesorje Nucleus 7 ali Kanso 2 seznaniti z združljivo napravo Android.

 

Ali lahko seznanim bilateralna zvočna procesorja z napravo Android?

Da. Če imate bilateralna procesorja, morate z združljivo napravo Android seznaniti oba zvočna procesorja. Oba zvočna procesorja pri tem seznanite sočasno (v istem oknu za seznanjanje).

Kako omogočim neposredno pretakanje iz naprave Android?

Po seznanitvi združljive naprave Android, lahko omogočite pretakanje v zvočni procesor Nucleus 7 ali Kanso 2. Navodila, kako to storiti, so predstavljena v naslednjem videoposnetku.

 

 

Opomba: glede na različico programske opreme Android so lahko nekateri zasloni videti drugače. Najnovejše informacije o združljivosti lahko najdete na spletnem mestu www.cochlear.com/compatibility.
^Aplikacija Nucleus Smart družbe Cochlear je na voljo v trgovinah App Store in Google Play. Več informacij o združljivosti lahko najdete na spletnem mestu www.cochlear.com/compatibility. Android je blagovna znamka družbe Google LLC. Robot Android se reproducira ali spreminja na podlagi del, ki jih ustvari in deli družba Google, ter se uporablja v skladu z ustreznimi pogoji, opisanimi v licenci Creative Commons 3.0 Attribution. Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki družbe Google LLC.
Posodobitev vdelane programske opreme Nucleus 7 in Kanso 2, ki je potrebna za združljivost s sistemom Android, morda na vašem trgu ni na volja. Za več informacij se obrnite na družbo Cochlear.
Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. in družba Cochlear Limited te znamke uporablja v skladu z licenco.