Skip to main content

Asocierea procesorului dvs. de sunet Nucleus® 7 cu un dispozitiv Android™ compatibil^

Cum asociez procesorul meu de sunet Nucleus 7 cu dispozitivul Android?

Înainte de a putea utiliza funcțiile de control ale aplicației Nucleus Smart, trebuie să asociați procesorul (procesoarele) dvs. de sunet cu dispozitivul Android compatibil.

 

Pot asocia procesoare de sunet bilaterale cu dispozitivul meu Android?

Da. Dacă aveți procesoare de sunet Nucleus 7 bilaterale, trebuie să asociați ambele dvs. procesoare de sunet cu dispozitivul Android compatibil. Pentru a face aceasta, asociați ambele procesoare de sunet simultan (în cadrul aceleiași ferestre de asociere).

 

^Aplicaţia Cochlear Nucleus Smart este disponibilă pe App Store şi pe Google Play. Pentru informaţii privind compatibilitatea, vizitaţi www.cochlear.com/compatibility. Android este o marcă comercială a Google LLC. Robotul Android este reprodus sau modificat din lucrarea creată şi partajată de Google şi utilizat în conformitate cu termenii descrişi în Licenţa de atribuire Creative Commons 3.0. Google Play şi logo-ul Google Play sunt mărci comerciale ale Google LLC.
Este posibil ca actualizarea firmware-ului pentru procesorul de sunet Nucleus 7 necesară pentru compatibilitatea cu sistemul de operare Android să nu fie disponibilă pe piaţa dvs. Contactaţi Cochlear pentru mai multe informaţii.