Skip to main content

Aplicaţia Baha® Smart: Noţiuni introductive

Beneficiile utilizării aplicaţiei Cochlear™ Baha® Smart

  • Controlaţi procesorul de sunet Baha 6 Max direct de pe smartphone.
  • Ajustaţi volumul, schimbaţi programul şi activaţi redarea în flux de date de pe dispozitivele Cochlear™ True Wireless™.
  • Vă personalizaţi experienţa auditivă.
  • Primiţi asistenţă şi sfaturi de operare utile.
  • Localizați un procesor de sunet pierdut.

Cum descărcaţi aplicaţia Baha Smart?

Aplicaţia Cochlear Baha Smart se poate descărca gratuit din App Store în ţările aprobate.

Compatibilitate

Aplicaţia Baha Smart funcţionează cu procesorul de sunet Baha 6 Max şi cu un iPhone compatibil.
Pentru compatibilitate iPhone, Apple Watch şi iOS actualizată, vă rugăm să consultaţi www.cochlear.com/compatibility

Apple Watch

Utilizaţi Apple Watch pentru acces rapid, pentru a ajusta volumul sau pentru a schimba programul, pentru a selecta o preferinţă sau pentru a activa redarea în flux de date de pe dispozitivele wireless. Totodată, Apple Watch va afişa notificări cum ar fi avertismentele legate de bateria procesorului de sunet.

Noţiuni introductive

Înainte de a descărca, instala şi deschide aplicaţia, trebuie să realizaţi asocierea dintre procesorul de sunet şi dispozitivul dumneavoastră iPhone. O puteţi realiza prin intermediul setărilor dispozitivului dumneavoastră iPhone. Pentru instrucţiuni legate de asociere, urmăriţi animaţia noastră care descrie procesul de asociere.

 

 

După ce aţi pornit aplicaţia, puteţi atinge „Demo” pentru a începe să învăţaţi despre diferitele funcţii şi caracteristici sau puteţi atinge „Începeţi” pentru a continua conectarea aplicaţiei la procesorul dumneavoastră de sunet.

Pentru a controla procesorul de sunet cu aplicaţia Baha Smart, va trebui să vă conectaţi cu detaliile contului dumneavoastră Cochlear. Dacă nu aveţi un cont Cochlear, puteţi crea unul apăsând „Creare cont” şi urmând instrucţiunile de pe ecran.

După ce v-aţi conectat, aplicaţia va parcurge o serie de paşi care vor asigura faptul că poate fi realizată o conexiune sigură. Dacă există probleme, pe ecran vă vor fi prezentate instrucţiuni. După finalizare, aplicaţia va deschide automat ecranul Acasă.

Pot asocia dispozitive bilaterale cu dispozitivul meu iPhone?

Da. Dacă aveţi procesoare de sunet Baha 6 Max bilaterale, trebuie să asociaţi ambele procesoare de sunet cu dispozitivul dumneavoastră iPhone compatibil. Pentru a face acest lucru, asociaţi ambele procesoare de sunet în acelaşi timp (în timpul aceluiaşi interval de asociere) şi asiguraţi-vă că acestea sunt corect configurate ca dispozitiv „stânga” şi dispozitiv „dreapta”.