Skip to main content

Koble Nucleus® 7-lydprosessoren til en kompatibel Apple-enhet

Hvordan kobler jeg Nucleus 7-lydprosessoren min til iPhone eller iPod touch?

Du må koble lydprosessoren(e) din(e) til en kompatibel iPhone eller iPod touch før du kan begynne å bruke kontrollfunksjonene i Nucleus Smart-app. Se ofte stilte spørsmål om Nucleus Smart-app for mer informasjon om tilkobling.

 

Kan jeg koble bilaterale enheter til iPhone eller iPod touch?

Ja. Hvis du har bilaterale Nucleus 7-lydprosessorer, må du koble begge lydprosessorene dine til den kompatible Apple-enheten. Du må koble til begge lydprosessorene samtidig (i samme tilkoblingsvindu) og sørge for at de er riktig konfigurert som venstre- og høyreenhet.

 

^Cochlear Nucleus 7 lydprosessor er kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch. Hvis du vil ha kompatibilitetsinformasjon, kan du gå til www.cochlear.com/compatibility. Cochlear Nucleus Smart-appen er tilgjengelige på App Store og Google Play. Hvis du vil ha kompatibilitetsinformasjon, kan du gå til www.cochlear.com/compatibility. Apple, Apple‑logoen, Made for iPad-logoen, Made for iPhone-logoen, Made for iPod-logoen, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad og iPod touch er varemerker for Apple Inc. som er registrert i USA og andre land. App Store er et varemerke for Apple Inc. som er registrert i USA og andre land.