Skip to main content

Osia® Smart-app: De app gebruiken

Het volume aanpassen

Gebruik de volumeschuifregelaar om het volume van de geluidsprocessor aan te passen of tik op het luidsprekerpictogram om het geluid te dempen. Als u een bilaterale configuratie hebt, tikt u op het pictogram voor de horizontale schuifregelaars om de afzonderlijke schuifregelaars uit te vouwen en te openen.

Als u het volume wilt aanpassen van audio die wordt gestreamd vanaf draadloze accessoires, gebruikt u de rode volumeschuifregelaar of tikt u op het bijbehorende pictogram om het geluid te dempen. Als u een bilaterale configuratie hebt, tikt u op het pictogram voor de horizontale schuifregelaars om de afzonderlijke schuifregelaars uit te vouwen en te openen.

Overschakelen naar een ander programma en het streamen vanaf draadloze accessoires activeren

Tik op het programmapictogram om naar een ander programma over te schakelen of om het streamen vanaf draadloze accessoires te activeren.

Tik op het programmapictogram om toegang te krijgen tot alle beschikbare geluidsprocessor-programma's en gekoppelde draadloze accessoires, en tik vervolgens op het programma/de accessoire waarnaar u wilt overschakelen. Als u uw eigen favorieten hebt gemaakt, worden deze weergegeven in een lijst die u kunt doorbladeren.

Favorieten maken

  • Tik op het pictogram van de equalizer in het tabbladmenu op het startscherm om de lage tonen, middelhoge tonen en hoge tonen aan te passen.
  • Beweeg de schuifregelaars omhoog of omlaag om het geluid te optimaliseren voor de omgeving waarin u zich bevindt. Tik op het pictogram om terug te keren naar de standaard (vlakke) instellingen.
  • De app heeft een aantal voorinstellingen die nuttig kunnen zijn in verschillende geluidsomgevingen. U kunt ze altijd handmatig verfijnen met de schuifregelaars. Tik op de knop ‘Volgende’ om deze instellingen als favoriet op te slaan in de app, zodat u deze later gemakkelijk kunt openen.
  • Kies een pictogram voor uw nieuwe favoriet.

Status, waarschuwingen en meldingen

Tik op het informatiepictogram om de huidige status van de geluidsprocessor te zien. Het statusscherm toont het huidige programma, het volumeniveau etc. Dit kan erg handig zijn wanneer u ouder/verzorger bent van een Osia-gebruiker.

Meldingen worden ook weergegeven als pop-ups in de app. Tik na het lezen op de X om deze te sluiten.

Instellingenscherm

In het scherm App-instellingen, dat geopend wordt door in het startscherm op het pictogram van het instellingenmenu te tikken, kunt u kiezen uit een reeks opties en functies.

Tik op 'Apparaat zoeken' in het instellingenmenu om een in de buurt zoekgeraakte geluidsprocessor te zoeken door de signaalsterkte te gebruiken (hoe dichterbij u komt, hoe hoger de balken worden).

Tik aan de onderkant van de pagina Apparaat zoeken op het speldpictogram om een geluidsprocessor te vinden die zich verder weg bevindt. Op de kaart wordt de laatst bekende locatie weergegeven waar uw telefoon verbinding had met uw geluidsprocessor.

Tik op ‘Hooractiviteitentracker’ in het instellingenmenu om uw gebruik van de geluidsprocessor te volgen en om het model en serienummer van uw geluidsprocessor te zien.