Skip to main content

Uw geluidsprocessor koppelen met een compatibel Apple-apparaat^

Hoe kan ik mijn Nucleus 7- of Kanso 2-geluidsprocessor koppelen met mijn iPhone of iPod touch?

Voordat u de bedieningsfuncties van de Nucleus Smart App kunt gebruiken, moet u uw geluidsprocessor(s) koppelen met uw compatibele iPhone of iPod touch. Raadpleeg de Veelgestelde vragen van de Nucleus Smart App voor meer informatie over het koppelen.

 

Kan ik bilaterale geluidsprocessors koppelen met mijn iPhone of iPod touch?

Ja. Als u bilaterale geluidsprocessors gebruikt, moet u beide geluidsprocessors koppelen met uw compatibele Apple-apparaat. Koppel daarvoor beide geluidsprocessors tegelijkertijd (tijdens dezelfde koppelperiode) en zorg ervoor dat ze correct worden ingesteld als apparaten voor links en rechts.

De Cochlear Nucleus 7- en Kanso 2-geluidsprocessors zijn compatibel met de iPhone, iPad en iPod touch. Ga voor compatibiliteitsinformatie naar www.cochlear.com/compatibility. De Cochlear Nucleus Smart App is beschikbaar in de App Store en Google Play. Ga voor compatibiliteitsinformatie naar www.cochlear.com/compatibility. Apple, het Apple-logo, FaceTime, het Made for iPad-logo, het Made for iPhone-logo, het Made for iPod-logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. dat is geregistreerd in de VS en andere landen.