Skip to main content

Uw geluidsprocessor koppelen met een compatibel Android™-apparaat^

Hoe kan ik mijn geluidsprocessor koppelen met mijn Android-apparaat?

Voordat u de bedieningsfuncties van de Nucleus Smart App kunt gebruiken, moet u uw Nucleus 7- of Kanso 2-geluidsprocessor(s) koppelen met uw compatibele Android-apparaat.

 

Kan ik bilaterale geluidsprocessor(s) koppelen met mijn Android-apparaat?

Ja. Als u bilaterale geluidsprocessors gebruikt, moet u beide geluidsprocessors koppelen met uw compatibele Android-apparaat. Hiervoor moet u beide geluidsprocessors tegelijkertijd koppelen (tijdens dezelfde koppelperiode).

Hoe schakel ik de optie streamen in met mijn Android-apparaat?

U kunt de optie streamen naar Nucleus 7- of Kanso 2-geluidsprocessor inschakelen, nadat u een Android-apparaten heeft gekoppeld. De volgende video geeft hier instructies voor.

 

 

Opmerking: Afhankelijk van uw Android-software versie kunnen sommige getoonde schermen afwijken. Ga voor de laatste compatibiliteitsinformatie naar www.cochlear.com/compatibility.
^De Cochlear Nucleus Smart App is beschikbaar in de App Store en Google Play. Ga voor compatibiliteitsinformatie naar www.cochlear.com/compatibility. Android is een handelsmerk van Google LLC. Het logo van de Android-robot is gereproduceerd of aangepast op basis van werk dat is uitgevoerd en gedeeld door Google. Dit logo wordt gebruikt volgens de voorwaarden beschreven in de Creative Commons-naamsvermeldingslicentie 3.0. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.
Het is mogelijk dat de firmware-update van de Nucleus 7- en Kanso 2-geluidsprocessor, die nodig is voor compatibiliteit met Android, niet beschikbaar is in uw regio. Neem contact op met Cochlear voor meer informatie.
Het Bluetooth®-woordmerk en de logo’s zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Cochlear Limited gebeurt onder licentie.