Skip to main content

Uw Nucleus® 7-geluidsprocessor koppelen met een compatibel Android™-apparaat^

Hoe kan ik mijn Nucleus 7-geluidsprocessor koppelen met mijn Android-apparaat?

Voordat u de bedieningsfuncties van de Nucleus Smart App kunt gebruiken, moet u uw geluidsprocessor(s) koppelen met uw compatibele Android-apparaat.

 

Kan ik bilaterale geluidsprocessors koppelen met mijn Android-apparaat?

Ja. Als u bilaterale Nucleus 7-geluidsprocessors gebruikt, moet u beide geluidsprocessors koppelen met uw compatibele Android-apparaat. Hiervoor moet u beide geluidsprocessors tegelijkertijd koppelen (tijdens dezelfde koppelperiode).

 

^De Cochlear Nucleus Smart App is beschikbaar in de App Store en Google Play. Ga voor compatibiliteitsinformatie naar www.cochlear.com/compatibility. Android is een handelsmerk van Google LLC. Het logo van de Android-robot is gereproduceerd of aangepast op basis van werk dat is uitgevoerd en gedeeld door Google. Dit logo wordt gebruikt volgens de voorwaarden beschreven in de Creative Commons-naamsvermeldingslicentie 3.0. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.
Het is mogelijk dat de firmware-update van de Nucleus 7-geluidsprocessor, die nodig is voor compatibiliteit met Android, niet beschikbaar is op uw markt. Neem contact op met Cochlear voor meer informatie.