Skip to main content

Baha® Smart App: Aan de slag

Voordelen van het gebruik van de Cochlear™ Baha® Smart App

  • Bedien uw Baha 6 Max-geluidsprocessor rechtstreeks vanaf uw smartphone.
  • Het aanpassen van het volume, het overschakelen naar een ander programma en het activeren van streamen vanaf Cochlear™ True Wireless™-toestellen.
  • Geef uw hoorervaring een persoonlijk tintje.
  • Ontvang hulp en handige tips voor de bediening.
  • Het terugvinden van een zoekgeraakte geluidsprocessor.

Hoe kan ik de Baha Smart App downloaden?

De Cochlear Baha Smart App is in goedgekeurde landen gratis te downloaden in de App Store.

Compatibiliteit

De Baha Smart App werkt met de Baha 6 Max-geluidsprocessor en een compatibele iPhone.
Raadpleeg www.cochlear.com/compatibility voor actuele informatie over de compatibiliteit met iPhone, Apple Watch en iOS.

Apple Watch

Gebruik Apple Watch voor snelle toegang om het volume aan te passen, over te schakelen naar een ander programma, een favoriet te selecteren of om streamen vanaf draadloze toestellen te activeren. De Apple Watch geeft ook meldingen weer, zoals waarschuwingen over de batterij van de geluidsprocessor.

Aan de slag

Voordat u de app downloadt, installeert en opent, moet u de geluidsprocessor aan uw iPhone koppelen. Dit gebeurt via uw iPhone-instellingen. Bekijk onze animatie met instructies voor het koppelen.

 

 

Als u de app eenmaal hebt gestart, kunt u op ‘Demo’ tikken om meer te weten te komen over de verschillende functies, of op ‘Aan de slag’ om de app te koppelen aan uw geluidsprocessor.

Als u uw geluidsprocessor wilt bedienen met de Baha Smart App, moet u zich aanmelden met de inloggegevens van uw Cochlear-account. Als u geen Cochlear-account hebt, kunt u een account aanmaken door op ‘Account aanmaken’ te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Zodra u bent aangemeld, doorloopt de app een reeks stappen om te garanderen dat een veilige verbinding tot stand kan worden gebracht. Als er problemen zijn, worden instructies op het scherm weergegeven. Zodra het proces afgerond is, gaat de app automatisch verder naar het scherm Home.

Kan ik bilaterale apparaten koppelen aan mijn iPhone?

Ja. Als u bilaterale Baha 6 Max-geluidsprocessors hebt, moet u beide geluidsprocessors koppelen aan uw compatibele iPhone. Om dit te doen koppelt u beide geluidsprocessors tegelijkertijd (tijdens hetzelfde koppelvenster) en controleert u of ze correct zijn ingesteld als een 'links' en een 'rechts' apparaat.