Skip to main content

Osia® Smart alkalmazás Az alkalmazás használata

Hangerő-szabályozás

A hangerő csúszkával állíthatja be a beszédprocesszor hangerejét, a némításhoz pedig érintse meg a hangszóró ikont. Ha kétoldali konfigurációval rendelkezik, érintse meg a vízszintes csúszkák ikont az egyes hangerőcsúszkák kibontásához és eléréséhez.

A vezeték nélküli kiegészítőkről érkező hang hangerejének beállításához használja a piros hangerőcsúszkát, vagy érintse meg a megfelelő ikont a némítás beállításához. Ha kétoldali konfigurációval rendelkezik, érintse meg a vízszintes csúszkák ikont az egyes hangerőcsúszkák kibontásához és eléréséhez.

A program módosítása és a vezeték nélküli kiegészítőkről történő hangsugárzás aktiválása

Érintse meg a program ikont a programváltáshoz vagy a vezeték nélküli kiegészítőkről történő hangsugárzás aktiválásához.

Érintse meg a program ikont az összes elérhető beszédprocesszor-program és a párosított vezeték nélküli kiegészítők eléréséhez, majd érintse meg azt a programot/kiegészítőt, amelyre át kíván váltani. Ha létrehozta saját Kedvenceit, azok az alsó részen egy görgethető listában jelennek meg.

Kedvencek létrehozása

  • Érintse meg a hangszínszabályzó ikont a Kezdőképernyő fül menüjében a mély, közép és magas hangok beállításához.
  • Mozgassa a csúszkákat felfelé vagy lefelé, hogy a hangot az adott környezetnek megfelelően optimalizálja. Érintse meg az ikont az alapértelmezett (flat) beállításokhoz való visszatéréshez.
  • Az alkalmazás rendelkezik néhány előbeállítással, amelyek különböző hangkörnyezetekben hasznosak lehetnek. A csúszkák segítségével manuálisan is bármikor hangolhat rajtuk. Érintse meg a „Következő” gombot, hogy elmentse ezeket a beállításokat Kedvencként az alkalmazásban, és így később könnyen hozzáférjen.
  • Válasszon ki egy ikont az új Kedvencéhez.

Állapot, figyelmeztetések és értesítések

Érintse meg az információ ikont a beszédprocesszor aktuális állapotának megtekintéséhez. Az állapotjelző képernyőn az aktuális program, hangerő stb. látható. Ez nagyon hasznos lehet, ha Ön egy Osia-implantátummal rendelkező személy szülője/gondviselője.

Az Értesítések felugró ablakként is megjelennek az alkalmazásban. Az elolvasást követően érintse meg az X gombot a bezárásukhoz.

Beállítások képernyő

Az Alkalmazás beállításai képernyőn – amely a Kezdőképernyőn található Beállítások menüikon megérintésével érhető el –, számos lehetőség és funkció áll rendelkezésére.

Érintse meg a Beállítások menü „Eszköz keresése” elemét, hogy a jelerősség használatával megkeresse az Ön közelében lévő elveszett beszédprocesszort (minél közelebb van, annál magasabbak lesznek a sávok).

Érintse meg az Eszköz keresése oldal alján található Helyjelző ikont egy távolabb lévő beszédprocesszor megkereséséhez. A térkép azt az utolsó ismert helyszínt jelöli, ahol telefonjának még volt kapcsolata a beszédprocesszorral.

A beszédprocesszor használatának nyomon követéséhez és a beszédprocesszor típus- és sorozatszámának megtekintéséhez érintse meg a Beállítások menü „Hallásmonitor” elemét.