Skip to main content

A Nucleus® 7 beszédprocesszor párosítása kompatibilis Apple eszközzel^

Hogyan párosíthatom a Nucleus 7 beszédprocesszoromat az iPhone vagy iPod touch eszközömmel?

A Nucleus Smart alkalmazás vezérlési funkcióinak használata előtt párosítania kell a beszédprocesszor(oka)t a kompatibilis iPhone vagy iPod touch eszközével. A párosítással kapcsolatos további információkért tekintse meg a Nucleus Smart alkalmazásra vonatkozó GYIK-et.

 

Párosíthatok kétoldali eszközöket az iPhone vagy iPod touch eszközömmel?

Igen. Ha a felhasználó kétoldali Nucleus 7 beszédprocesszort használ, mindkét beszédprocesszort párosítania kell a kompatibilis Apple eszközzel. Ehhez mindkét beszédprocesszort egyszerre (ugyanabból a párosítás ablakból) kell párosítania, és biztosítania kell, hogy megfelelően legyen „bal” és „jobb” oldali eszközként beállítva.

 

^A Cochlear Nucleus 7 beszédprocesszor iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel kompatibilis. A kompatibilitással kapcsolatos további tájékoztatásért látogasson el a www.cochlear.com/compatibility címre. A Cochlear Nucleus Smart alkalmazás elérhető az App Store és a Google Play áruházakban. A kompatibilitással kapcsolatos további tájékoztatásért látogasson el a www.cochlear.com/compatibility címre. Az Apple, az Apple logó, a FaceTime, a Made for iPad logó, a Made for iPhone logó, a Made for iPod logó, az iPhone, az iPad Pro, az iPad Air, az iPad mini, az iPad és az iPod touch az Apple Inc. vállalatnak az Egyesült Államokban és egyéb országokban bejegyzett védjegye. Az App Store az Apple Inc. vállalatnak az Egyesült Államokban és egyéb országokban bejegyzett szolgáltatási védjegye.