Skip to main content

A Nucleus® 7 beszédprocesszor párosítása kompatibilis Android™ eszközzel^

Hogyan párosíthatom a Nucleus 7 beszédprocesszoromat az Android eszközömmel?

A Nucleus Smart alkalmazás vezérlési funkcióinak használata előtt párosítania kell a beszédprocesszor(oka)t a kompatibilis Android eszközével.

 

Párosíthatok kétoldali beszédprocesszort a kompatibilis Android eszközömmel?

Igen. Ha a felhasználó kétoldali Nucleus 7 beszédprocesszort használ, mindkét beszédprocesszort párosítania kell a kompatibilis Android eszközhöz. Ehhez mindkét beszédprocesszort egyszerre (ugyanabból a párosítás ablakból) kell párosítania.

 

^A Cochlear Nucleus Smart alkalmazás elérhető az App Store és a Google Play áruházakban. A kompatibilitással kapcsolatos további tájékoztatásért látogasson el a www.cochlear.com/compatibility címre. Az Android a Google LLC védjegye. Az Android robot a Google által létrehozott munka reprodukálása vagy átalakítása, és felhasználása a Creative Commons 3.0 attribútum licenc feltételei szerint történik. A Google Play és a Google Play logó a Google LLC védjegyei.
Az Androidos eszközökkel való kompatibilitáshoz szükséges Nucleus 7 beszédprocesszor firmware-frissítés nem minden esetben érhető el az adott régióban. További információkért forduljon a Cochlearhez.