Skip to main content

Beszédprocesszor párosítása kompatibilis Android™ eszközzel^

Hogyan párosíthatom a beszédprocesszoromat Android eszközömmel?

A Nucleus Smart alkalmazás vezérlési funkcióinak használata előtt párosítania kell a Nucleus 7 vagy Kanso 2 beszédprocesszort/beszédprocesszorokat kompatibilis Android eszközével.

 

Párosíthatok kétoldalú beszédprocesszorokat az Android eszközömmel?

Igen. Ha kétoldali beszédprocesszort használ, mindkét beszédprocesszort párosítania kell a kompatibilis Android eszközzel. Ehhez mindkét beszédprocesszort egyszerre kell párosítania (ugyanabban a párosítási időszakban).

Hogyan tudom engedélyezni a közvetlen hangsugárzást Android eszközömmel?

Kompatibilis Android eszközzel való párosítás után engedélyezheti a hangsugárzást Nucleus 7 vagy Kanso 2 beszédprocesszorára. Ehhez a következő videóban talál utasításokat.

 

 

Megjegyzés: A következő képek eltérhetnek attól függően, hogy milyen verziójú Android eszközének rendszere. A kompatibilitással kapcsolatos további tájékoztatásért látogasson el a www.cochlear.com/compatibility címre.
^A Cochlear Nucleus Smart alkalmazás elérhető az App Store és a Google Play áruházakban. A kompatibilitással kapcsolatos további tájékoztatásért látogasson el a www.cochlear.com/compatibility címre. Az Android a Google LLC védjegye. Az Android robot a Google által létrehozott munka reprodukálása vagy átalakítása, és felhasználása a Creative Commons 3.0 Attribution License feltételei szerint történik. A Google Play és a Google Play logó a Google LLC védjegyei.
A Nucleus 7 és Kanso 2 beszédprocesszornak az Androidos eszközökkel való kompatibilitáshoz szükséges firmware-frissítése nem minden esetben érhető el az adott régióban. Az elérhetőséggel kapcsolatos további információkért forduljon a Cochlearhez.
A Bluetooth® márkanév és logó a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, és ezek Cochlear Limited által történő használata engedélyhez kötött.