Skip to main content

Aplikacija Baha® Smart: Prvi koraci

Prednosti upotrebe aplikacije Cochlear™ Baha® Smart

  • Upravljajte svojim procesorom zvuka Baha 6 Max izravno sa svog pametnog telefona.
  • Prilagodite glasnoću, promijenite program i uključite strujanje s uređaja Cochlear™ True Wireless™.
  • Prilagodite svoje iskustvo slušanja.
  • Primite pomoć i korisne savjete o rukovanju.
  • Pronađite izgubljeni procesora zvuka.

Kako preuzeti aplikaciju Baha Smart?

Aplikaciju Cochlear Baha Smart možete besplatno preuzeti iz trgovine App Store u odobrenim zemljama.

Kompatibilnost

Aplikacija Baha Smart radi s procesorom zvuka Baha 6 Max i kompatibilnim uređajem iPhone.
Za najnoviju kompatibilnost s uređajima iPhone, Apple Watch i iOS, posjetite web-mjesto www.cochlear.com/compatibility

Apple Watch

Upotrijebite uređaj Apple Watch za brzi pristup za podešavanje glasnoće ili promjenu programa, odabir favorita ili aktivaciju strujanja s bežičnih uređaja. Uređaj Apple Watch također će prikazati obavijesti poput upozorenja o bateriji procesora zvuka.

Prvi koraci

Prije preuzimanja, instaliranja i otvaranja aplikacije, trebate upariti svoj procesor zvuka s uređajem iPhone. To se postiže putem postavki vašeg uređaja iPhone. Za upute o uparivanju pogledajte našu animaciju uparivanja.

 

 

Nakon što pokrenete aplikaciju, dodirnite „Demo“ da biste započeli učenje o različitim funkcijama i značajkama ili dodirnite „Prvi koraci“ da biste nastavili s povezivanjem aplikacije s procesorom zvuka.

Da biste upravljali svojim procesorom zvuka s pomoću aplikacije Baha Smart, morate se prijaviti s podacima svog računa Cochlear. Ako nemate račun Cochlear, možete ga izraditi dodirivanjem „Izradi račun“ i slijedeći upute na zaslonu.

Nakon što se prijavite, aplikacija će proći kroz niz koraka kako bi osigurala da se može uspostaviti sigurna veza. Ako postoje problemi, upute će vam se prikazati na zaslonu. Po završetku, aplikacija će automatski prijeći na početni zaslon.

Mogu li upariti dvostrane uređaje sa svojim uređajem iPhone?

Da. Ako imate dvostrani procesor zvuka Baha 6 Max, trebate upariti oba procesora zvuka s kompatibilnim uređajem iPhone. Da biste to učinili, istovremeno uparite oba procesora zvuka (tijekom istog postupka uparivanja) i provjerite jesu li ispravno postavljeni kao „lijevi“ i „desni“ uređaj.