Skip to main content

Puheprosessorin yhdistäminen yhteensopivaan Android™-laitteeseen^

Kuinka puheprosessori yhdistetään Android-laitteeseen?

Ennen kuin voit käyttää Nucleus Smart -sovelluksen hallintaominaisuuksia, sinun on yhdistettävä Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessori(t) pariliitoksella yhteensopivaan Android-laitteeseen.

 

Voiko molemminpuoliset puheprosessorit yhdistää Android-laitteeseeni?

Kyllä voi. Jos olet puheprosessorien molemminpuolinen käyttäjä, kumpikin puheprosessori on yhdistettävä yhteensopivaan Android-laitteeseen. Tee tämä yhdistämällä molemmat puheprosessorit samalla kertaa (samassa yhdistämisikkunassa).

Kuinka otan käyttöön suoratoiston Android-laitteesta?

Kun olet muodostanut pariliitännän yhteensopivan Android-laitteen kanssa, voit ottaa käyttöön suoratoiston Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessoriin. Seuraavalla videolla annetaan siihen ohjeita.

 

 

Huomautus: Näytön näkymä voi vaihdella sen mukaan, mikä Android-ohjelmistoversio sinulla on. Uusimpia tietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility.
^Cochlear Nucleus Smart -sovelluksen saa App Storesta ja Google Playsta. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility. Android on Google LLC -yhtiön tavaramerkki. Android-robottilogo on jäljennetty tai muokattu Googlen luomasta ja jakamasta teoksesta. Sitä käytetään Creative Commons 3.0 -lisenssin Attribution-ehtojen mukaisesti. Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC -yhtiön tavaramerkkejä.
Android-yhteensopivuuden varmistavaa Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessorin laiteohjelmistopäivitystä ei välttämättä ole saatavilla alueellasi. Kysy lisätietoja Cochlearilta.
Sana Bluetooth® ja vastaavat logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Cochlear Limited käyttää niitä lisenssisopimuksen alaisena.