Skip to main content

Nucleus® 7 -puheprosessorin pariliittäminen yhteensopivaan Android™-laitteeseen^

Kuinka Nucleus 7 -puheprosessori pariliitetään Android-laitteeseen?

Ennen kuin voit käyttää Nucleus Smart -sovelluksen hallintaominaisuuksia, sinun on pariliitettävä puheprosessori(t) yhteensopivaan Android-laitteiseen.

 

Voinko pariliittää molemminpuoliset puheprosessorini Android-laitteeseeni?

Kyllä voi. Jos olet molemminpuolinen Nucleus 7 -puheprosessorien käyttäjä, kumpikin niistä on pariliitettävä yhteensopivaan Android-laitteeseen. Tee se pariliittämällä molemmat puheprosessorisi samanaikaisesti (samassa pariliitosikkunassa).

 

^Cochlear Nucleus Smart -sovellus on saatavissa App Storesta ja Google Playsta. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility. Android on Google LLC -yhtiön tavaramerkki. Android-robottilogo on jäljennetty tai muokattu Googlen luomasta ja jakamasta teoksesta. Sitä käytetään Creative Commons 3.0 -lisenssin Attribution-ehtojen mukaisesti. Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC -yhtiön tavaramerkkejä.
Android-yhteensopivuuden varmistavaa Nucleus 7 -puheprosessorin laiteohjelmistopäivitystä ei välttämättä ole saatavilla alueellasi. Ota yhteyttä Cochleariin saadaksesi lisätietoa.