Skip to main content

Få mere at vide om din Cochlear™-konto


Din Cochlear-konto er den personlige konto, som du bruger til at få adgang til Cochlear-tjenester. Den giver dig mulighed for at logge på Cochlears onlinetjenester ved hjælp af en e-mailadresse og en adgangskode. Du skal bruge en Cochlear-konto for at få adgang til Cochlear-tjenester som f.eks. Cochlear Osia Smart App.

Hvis du opretter en Cochlear-konto, kan Cochlear sørge for, at du får de ressourcer, de tjenester og den support, der skal til for at give dig den rigtige forbindelse og styrke i din høreoplevelse med Osia 2-lydprocessoren. Cochlear vil også kunne holde dig informeret om eventuelle opdateringer, der vedrører iOS eller Android™ og Osia Smart App.


Hvis du har købt et Cochlear-produkt i onlinebutikken eller tidligere har brugt en Cochlear-onlinetjeneste, har du måske allerede en Cochlear-konto. Du kan muligvis bruge den samme e-mailadresse og adgangskode til at logge på Osia Smart App. Hvis du vil kontrollere, om du har en Cochlear-konto, bedes du kontakte dit lokale Cochlear-kundeserviceteam for at få hjælp.


Hvis du ikke allerede har en Cochlear-konto (dvs. at du ikke allerede har adgang til andre Cochlear-onlinetjenester med en e-mailadresse og adgangskode), kan du oprette en ved at vælge "Opret ny konto" i Osia Smart App

Hvis du er voksen og er brugeren, skal du vælge indstillingen "Ja, det er jeg".

Du skal:

  1. Angive dit navn, din fødselsdato og en e-mailadresse
  2. Oprette en unik adgangskode til din Cochlear-konto.

Hvis du er forælder til eller omsorgsperson for brugeren, skal du vælge indstillingen 'Jeg er forælder/omsorgsperson'

Du skal:

  1. Angive dit navn, din fødselsdato og en e-mailadresse
  2. Angive navn og fødselsdato for den bruger, du er omsorgsperson for
  3. Oprette en unik adgangskode til din Cochlear-konto

Når du har indsendt dine oplysninger, modtager du en e-mail med et link til aktivering af din Cochlear-konto. Hvis du ikke modtager en e-mail, skal du se i din mappe med spam eller uønsket post. Hvis åbner e-mailen på din mobilenhed, åbnes Osia Smart App automatisk, når du klikker på aktiveringslinket, og du kan logge på med din e-mailadresse og din adgangskode. Hvis du åbner din e-mail på en computer, skal du klikke på aktiveringslinket og derefter bruge din mobilenhed til at logge på Osia Smart App.


Beskyttelse af dine personoplysninger er vigtigt for os. Vi er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende love om beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse. Dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan finde flere oplysninger på cochlear.com/privacy.


Hvis du ikke kan huske den e-mailadresse, du brugte, bedes du kontakte dit lokale Cochlear-kundeserviceteam på cochlear.com/customer-service

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du først vælge 'Jeg har en Cochlear-konto' og derefter vælge "Har du glemt adgangskoden?" på logonsiden. Indtast din e-mailadresse – så modtager du en e-mail med instruktioner om, hvordan du kan nulstille din adgangskode.


Hvis du stadig har problemer eller har andre spørgsmål om din Cochlear-konto, kan du kontakte dit lokale Cochlear-kontor på cochlear.com/customer-service for at få råd og hjælp.