Skip to main content

Nucleus® Smart App: Ofte stillede spørgsmål


Cochlear™ Nucleus 7 lydprocessoren er kompatibel med Nucleus Smart App.


Nucleus Smart App er kompatibel med iPhone 5 (eller nyere) og iPod touch 6. generationsenheder (eller nyere), som kører iOS 10.0 eller derover. Den er ikke designet til brug med andre Apple-enheder.

^Cochlear Nucleus 7 lydprocessor er kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch. Du kan få mere information om kompatibilitet på www.cochlear.com/compatibility. Cochlear Nucleus Smart App er tilgængelig på App Store og Google Play. Du kan få mere information om kompatibilitet på www.cochlear.com/compatibility. Apple, Apple-logoet, FaceTime, Made for iPad-logoet, Made for iPhone-logoet, Made for iPod-logoet, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc, registreret i USA og andre lande.


Nucleus Smart App kan downloades gratis fra Apples App Store. Tryk på App Store-ikonet, søg efter "Nucleus Smart", og vælg derefter Nucleus Smart App for at downloade den. Vær opmærksom på, at Nucleus Smart App eventuelt ikke er tilgængelig i alle lande og derfor muligvis ikke vises i din søgning.


Når du har downloadet og installeret Nucleus Smart App, kan du få mere at vide om de forskellige funktioner ved at trykke på "Demo-modus". Dette giver dig mulighed for at udforske Nucleus Smart App og sætte dig ind i, hvordan den fungerer, også før du har fået din Nucleus 7 lydprocessor.

Du kan styre din Nucleus 7 lydprocessor med Nucleus Smart App ved at logge på med dine Cochlear-kontooplysninger. Hvis du ikke har en Cochlear-konto, kan du oprette en konto, når du har downloadet appen, ved at trykke på "Opret ny konto" og følge anvisningerne på skærmen.


Du kan parre din Nucleus 7 lydprocessor med op til fem kompatible Apple-enheder og have Nucleus Smart App installeret på dem alle. Du kan dog kun forbinde én kompatibel Apple-enhed til din(e) lydprocessor(er) ad gangen. 


I demo-modus kan du bruge Nucleus Smart App uden en forbindelse til en Nucleus 7 lydprocessor til demonstrationsformål eller blot for at afprøve den. Du kan aktivere/deaktivere demo-modus under "Indstillinger" i Nucleus Smart App.


Ja. Hvis du parrer din kompatible Apple-enhed med dit barns Nucleus 7 lydprocessor, kan du styre og overvåge processoren, hvilket giver dig mulighed for at se batteristatus, justere lydstyrken og skifte program uden at røre ved lydprocessoren.

Du vil måske sommetider deaktivere lydstreaming til dit barns processor, så din telefonsamtale eller musik ikke streames til deres processor. Det kan du gøre ved at gå til Indstillinger> Generelt> Tilgængelighed> Høreapparater og slå "Stream til høreapparat" fra. Dette vil stoppe streaming til dit barns lydprocessor, men stadig muliggøre styring via Nucleus Smart App.

Hvis du ikke kan justere din(e) lydprocessor(er) ved hjælp af Nucleus Smart App, kan det skyldes, at din kompatible Apple-enhed ikke er blevet parret korrekt med din processor.

Hvis du vil vide mere om parringsprocessen, kan du se vores Nucleus 7 parringsanimation. Hvis du har gennemført parringsprocessen, skal du sikre dig, at din enhed er inden for det anbefalede område, og at der ikke er noget, der kan forårsage overdreven interferens. Kontakt Cochlear eller din hørespecialist, hvis problemet varer ved.

 

I øverste højre hjørne af hovedmenuen i Nucleus Smart App ses et batteriikon. Det angiver batteriopladningsniveauet for dine batterier. Tryk på batteriikonet for at se "status"-skærmen med en mere detaljeret visning af lydprocessorens batteriniveau. Denne skærm illustrerer også det lydniveau, der leveres til din Nucleus 7 lydprocessor, samt lydprocessorens statusindikator. Et flueben angiver, at din Nucleus 7 lydprocessor fungerer korrekt.


Dobbeltklik på knappen til hovedmenuen på din kompatible Apple-enhed for at se alle apps, der kører. Stryg til venstre eller højre for at skifte mellem apps og, hvis Nucleus Smart App kører, vil du finde den mellem appvisningerne. Tryk på Nucleus Smart App-skærmvisningen for at vende tilbage til appen og fortsætte med at bruge den. Hvis du skal kunne modtage alarmer, finde en mistet lydprocessor og bruge Høretracker-funktionerne, bør du altid have appen kørende på din Apple-enhed. Hvis du er nødt til at lukke appen for fejlfinding, skal du sørge for at genåbne appen.


Nucleus Smart App stopper kun med at køre, hvis du gennemtvinger en lukning af appen. Du bør kun lukke appen med henblik på fejlfinding, da appen skal køre for at bruge funktioner som Find min processor og Høretracker. For at lukke appen skal du dobbeltklikke på knappen til hovedmenuen på din kompatible Apple-enhed for at se alle apps, der kører. Stryg til venstre eller højre for at skifte mellem dine åbne apps, indtil du finder visningen af Nucleus Smart App. Når du finder skærmbilledvisningen af Nucleus Smart App, skal du stryge opad for at lukke appen.


Hvis du stadig oplever problemer eller har spørgsmål i forbindelse med Nucleus Smart App, skal du kontakte det lokale Cochlear-kontor for at få vejledning og hjælp via cochlear.com/intl/contact/global-offices.