Skip to main content

Få yderligere oplysninger om din Cochlear™-konto


Din Cochlear-konto er den personlige konto, du bruger til at få adgang til Cochlears serviceydelser. Den giver dig mulighed for at logge på Cochlears onlineserviceydelser ved hjælp af en e-mailadresse og en adgangskode. Du skal have en Cochlear-konto for at få adgang til Cochlears serviceydelser såsom Cochlear Nucleus Smart App.

Oprettelse af en Cochlear-konto giver Cochlear mulighed for at give dig ressourcer, service og support til at forbinde og styrke dig gennem din høreoplevelse med din Nucleus® 7 og/eller Kanso® 2 lydprocessor. Cochlear vil også kunne holde dig informeret om eventuelle opdateringer af Android™, iOS og Nucleus Smart App.


I de fleste lande kan du oprette din egen Cochlear-konto, hvis du er over en bestemt alder. Hvis du er under den angivne alder, skal en forælder eller værge opsætte din Cochlear-konto og give sit samtykke. Aldersbegrænsningen varierer afhængigt af det land, du bor i. Kontakt det lokale Cochlear-kontor, hvis du har specifikke spørgsmål om dette emne. Der findes kontaktoplysninger på cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Nej, du kan ikke konfigurere en Cochlear-konto for en person, som er over den angivne aldersgrænse.


Hvis dit barn er under den angivne aldersgrænse og har konfigureret en Cochlear-konto, skal du kontakte det lokale Cochlear-kontor for at få vejledning og hjælp, da forældresamtykke er påkrævet for, at dit barn kan have en konto. Der findes kontaktoplysninger på cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Nej, fordi den giver adgang til dine personoplysninger. Sørg for, at dine logonoplysninger opbevares sikkert.


Hvis du har købt et Cochlear-produkt fra onlinebutikken eller tidligere har benyttet en Cochlear onlineservice, har du muligvis allerede en Cochlear-konto. Du kan muligvis bruge samme e-mailadresse og adgangskode til at logge på Nucleus Smart App. Hvis du vil finde ud af, om du har en Cochlear-konto eller ej, skal du kontakte Cochlears lokale kundeservice for at få hjælp.


Hvis du ikke allerede har en Cochlear-konto (dvs. du ikke allerede benytter andre af Cochlears onlineserviceydelser med en e-mailadresse og en adgangskode), kan du oprette en konto ved at vælge "Opret ny konto" fra Nucleus Smart App.

Du vil skulle:

 1. Angive dit navn og en e-mailadresse
 2. Oprette en unik adgangskode til Cochlear-kontoen.

Når du har indsendt dine oplysninger, vil du modtage en e-mail med et aktiveringslink til din Cochlear-konto. Hvis du ikke modtager en e-mail, skal du kontrollere din bakke til uønsket post. Når du klikker på aktiveringslinket, vil Nucleus Smart App åbne automatisk, og du vil kunne logge på med din e-mailadresse og adgangskode.


Hvis du ønsker, at dit barn bruger Nucleus Smart App uafhængigt på sin egen enhed for at styre sin Nucleus 7 eller Kanso 2 lydprocessor, kan du oprette en Cochlear-konto til ham/hende. Når du konfigurerer kontoen, giver du dit samtykke til, at dit barn har fuld adgang til alle app-funktioner. Du giver desuden dit samtykke til, at hans/hendes data synkroniseres med Cochlear Cloud, hvis Datasynkroniseringsfunktionen er aktiveret.


For at konfigurere en konto til dit barn skal du bruge:

 1. En kompatibel smartphone* med Nucleus Smart App installeret
 2. En e-mailadresse til dit barn (ud over din egen e-mailadresse)
 3. Din egen kompatible Apple- eller Android-enhed
 4. Din egen Cochlear-konto

*Nucleus 7 og Kanso 2 lydprocessorer er kompatible med Apple- og Android-enheder. Du kan få mere information om kompatibilitet på www.cochlear.com/compatibility.


Det tager ca. 15 minutter at fuldføre opsætningen af en Cochlear-konto til dit barn.


Inden du kan konfigurere en Cochlear-konto til dit barn, skal du konfigurere din egen Cochlear-konto.

Opsætning af en Cochlear-konto (voksen)

 1. Hvis du ikke allerede har en Cochlear-konto (dvs. du ikke allerede benytter andre af Cochlears onlineserviceydelser med en e-mailadresse og en adgangskode), kan du oprette en konto ved at vælge "Opret ny konto" fra Nucleus Smart App.
 2. Du skal angive dit navn og en e-mailadresse. Du skal også oprette en entydig adgangskode til din Cochlear-konto.
 3. Når du har indsendt dine oplysninger, vil du modtage en e-mail med et aktiveringslink til din Cochlear-konto. Hvis du ikke modtager en e-mail, skal du kontrollere din bakke til uønsket post. Når du klikker på aktiveringslinket, vil Nucleus Smart App åbne automatisk, og du vil kunne logge på med din e-mailadresse og adgangskode.
 4. Når du har logget på, skal du følge anvisningerne på skærmen for at gå videre gennem parringsprocessen. Under denne proces vil du blive bedt om at angive brugerens navn. Du skal sikre dig, at du indtaster disse oplysninger korrekt. Brugeren bliver derefter knyttet til dig, og vedkommendes oplysninger bliver synlige i appens sektion med kontooplysninger.

Hvis du har problemer med at fuldføre denne proces eller hvis nogle af oplysningerne synes at være forkerte, bedes du kontakte Cochlears kundeservice, inden du konfigurerer en Cochlear-konto til dit barn.

Sådan konfigurerer du en Cochlear-konto til et barn

Når du er logget på din Cochlear-konto:

 1. Vælg Indstillinger i Nucleus Smart App-menuen.
 2. Under Indstillinger skal du vælge Kontooplysninger.
 3. I afsnittet Kontooplysninger vises dine oplysninger sammen med oplysninger for de personer, du er omsorgsperson for.
 4. Vælg barnet, og indtast hans/hendes e-mailadresse (den vil være brugernavnet til hans/hendes Cochlear-konto. Denne e-mailadresse må ikke være den samme som din e-mailadresse.
 5. Bekræft dit samtykke til, at dit barn får fuld adgang til kontoen, når der bliver bedt om det.
 6. Der bliver sendt en aktiverings-e-mail til dit barns e-mailadresse.
 7. Dit barn skal åbne aktiverings-e-mailen og klikke på aktiveringslinket.
 8. Dit barn vil derefter blive bedt om at oprette en adgangskode til sin konto for at fuldføre opsætningen af kontoen.
 9. Når kontoen er blevet konfigureret, kan den bruges til at logge på Nucleus Smart App på enhver kompatibel enhed, som har Nucleus Smart App installeret.
 10. Du vil få besked via e-mail, når dit barns Cochlear-konto er blevet aktiveret.

Ja, du kan. Udfør blot den samme proces, som er beskrevet ovenfor, for et andet barn. Bemærk, at der kræves en særskilt kompatibel enhed for hvert barn - det er ikke muligt for to børn at være logget på den samme enhed samtidigt.


Beskyttelse af dine persondata er vigtigt for os. Vi er forpligtede til at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende love om beskyttelse af privatlivets fred og om databeskyttelse. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Politik om beskyttelse af personoplysninger. Du kan få mere information på www.cochlear.com/privacy.


Hvis du ikke kan huske den e-mailadresse, du brugte, skal du kontakte Cochlears lokale kundeservice.

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du vælge "Har du glemt din adgangskode?" på logonsiden. Indtast din e-mailadresse, og du vil modtage en e-mail med en vejledning i, hvordan du kan nulstille din adgangskode.


Hvis du stadig oplever problemer eller har spørgsmål i forbindelse med din Cochlear-konto, skal du kontakte det lokale Cochlear-kontor for at få vejledning og hjælp via cochlear.com/intl/contact/global-offices.