Skip to main content

Parring af din lydprocessor med en kompatibel Android™ enhed^

Hvordan parrer jeg min lydprocessor med min Android-enhed?

Før du kan bruge kontrolfunktionerne i Nucleus Smart App, skal du parre din(e) Nucleus 7 eller Kanso 2 lydprocessor(er) med din kompatible Android-enhed.

 

Kan jeg parre bilaterale lydprocessorer med min Android-enhed?

Ja. Hvis du har bilaterale lydprocessorer, skal du parre begge dine lydprocessorer med din kompatible Android-enhed. For at gøre det skal du parre begge lydprocessorer samtidigt (i det samme parringsvindue).

Hvordan aktiverer jeg direkte streaming med min Android-enhed?

Efter parring af en kompatibel Android-enhed, kan du aktivere streaming til din Nucleus 7 eller Kanso 2 lydprocessor. Den følgende video indeholder instruktioner til dette.

 

 

Bemærk: Afhængigt af din version af Android-software, kan nogle af de viste skærmbilleder variere. Du kan få den seneste information om kompatibilitet på www.cochlear.com/compatibility.
^Cochlear Nucleus Smart App er tilgængelig på App Store og Google Play. Du kan få mere information om kompatibilitet på www.cochlear.com/compatibility. Android er et varemærke tilhørende Google LLC. Android-robotten reproduceres eller ændres på basis af arbejde, der er skabt og delt af Google og anvendes i henhold til vilkår som beskrevet i Creative Commons 3.0 tillægslicens. Google Play og Google Play logoet er varemærker tilhørende Google LLC.
Opdateringen til Nucleus 7 og Kanso 2 lydprocessorfirmwaren, der er påkrævet for Android-kompatibilitet, er muligvis ikke tilgængelig på dit marked. Kontakt Cochlear for yderligere oplysninger.
Bluetooth® ordmærket og logoer er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver form for brug af disse mærker af Cochlear Limited er licenseret.