Skip to main content

Научете повече за Вашия акаунт в Cochlear™


Вашият акаунт в Cochlear е личният акаунт, който използвате за достъп до услугите на Cochlear. Той Ви позволява да се абонирате за онлайн услугите на Cochlear, като използвате имейл адрес и парола. Необходим Ви е акаунт в Cochlear за достъп до услугите на Cochlear, като приложението Nucleus Smart на Cochlear.

Създаването на акаунт в Cochlear позволява на Cochlear да Ви предостави ресурсите, услугите и помощта за свързване и Ви предоставя поддръжка за Вашата възможност за чуване със звуковия Ви процесор Nucleus® 7 и/или Kanso® 2. Cochlear също така ще може да Ви държи информирани за каквито и да било актуализации, свързани с Android™, iOS и приложението Nucleus Smart.


В повечето държави, ако сте над определена възраст, можете да създадете личен акаунт в Cochlear. Ако сте под определената възраст, родител или настойник ще трябва да създаде Вашия акаунт в Cochlear и да предостави съгласието си. Възрастовото ограничение е различно според държавата Ви на местопребиваване. Моля, свържете се с местния офис на Cochlear, ако имате конкретни въпроси по тази тема. За информация за контакт посетете cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Не, не можете да създадете акаунт в Cochlear за друго лице, чиято възраст е над определената.


Ако детето Ви е под прага за определената възраст и вече е създало акаунт в Cochlear, свържете се с местния офис на Cochlear за съвет и съдействие, тъй като се изисква съгласие от родителя, за да може да има акаунт Вашето дете. За информация за контакт посетете cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Не, тъй като той предоставя достъп до Вашите лични данни. Моля, уверете се, че пазите на сигурно място Вашите данни за влизане в системата.


Ако сте закупили продукт на Cochlear от онлайн магазина или сте използвали онлайн услуга на Cochlear в миналото, може вече да имате акаунт в Cochlear. Възможно е да можете да използвате същите имейл адрес и парола, за да влезете в приложението Nucleus Smart. Ако желаете да проверите дали имате акаунт в Cochlear, или не, моля, свържете се с Вашия местен екип за услуги за клиента на Cochlear за съдействие.


Ако все още нямате акаунт в Cochlear (т.е. все още не осъществявате достъп до други онлайн услуги на Cochlear с имейл адрес и парола), можете да си създадете такъв, като изберете „Създаване на нов акаунт“ от приложението Nucleus Smart.

Трябва да направите следното:

 1. Да предоставите името си и имейл адрес
 2. Да създадете уникална парола за Вашия акаунт в Cochlear.

След като изпратите своите данни, ще получите имейл с връзка за активиране на Вашия акаунт в Cochlear. Ако не получите имейл, проверете Вашата папка за спам или нежелана поща. След като щракнете върху връзката за активиране, приложението Nucleus Smart ще се отвори автоматично и ще можете да влезете с Вашите имейл адрес и парола.


Ако желаете детето Ви самостоятелно да използва приложението Nucleus Smart на личното си устройството, за да управлява своя звуков процесор Nucleus 7 или Kanso 2, можете създадете негов акаунт в Cochlear. При създаване на акаунта предоставяте съгласието си детето Ви да разполага с пълен достъп до всички функции на приложението. Предоставяте също така съгласие данните му да бъдат синхронизирани с облака на Cochlear, ако е разрешена функцията „Синхронизиране на данни“.


За да създадете акаунт за дете, трябва да разполагате със следното:

 1. Съвместим смартфон* с инсталирано приложение Nucleus Smart
 2. Имейл адрес за Вашето дете (освен Вашия личен имейл адрес)
 3. Ваше лично съвместимо устройство на Apple или с Android
 4. Ваш личен акаунт в Cochlear

*Звуковите процесори Nucleus 7 и Kanso 2 са съвместими с устройства на Apple и устройства с Android. За информация относно съвместимостта посетете www.cochlear.com/compatibility.


Ще Ви отнеме около 15 минути да изпълните процеса по създаване на акаунт в Cochlear за Вашето дете.


Преди да можете да създадете акаунт в Cochlear за Вашето дете, трябва да имате собствен акаунт в Cochlear.

Създаване на личен акаунт в Cochlear (за възрастен)

 1. Ако все още нямате акаунт в Cochlear (т.е. все още не осъществявате достъп до други онлайн услуги на Cochlear с имейл адрес и парола), можете да си създадете такъв, като изберете „Създаване на нов акаунт“ от приложението Nucleus Smart.
 2. Ще трябва да предоставите Вашите име и имейл адрес. Освен това ще трябва да създадете уникална парола за Вашия акаунт в Cochlear.
 3. След като изпратите своите данни, ще получите имейл с връзка за активиране на Вашия акаунт в Cochlear. Ако не получите имейл, проверете Вашата папка за спам или нежелана поща. След като щракнете върху връзката за активиране, приложението Nucleus Smart ще се отвори автоматично и ще можете да влезете с Вашите имейл адрес и парола.
 4. След като влезете, следвайте инструкциите на екрана, за да продължите с процеса за сдвояване. В хода на процеса ще бъдете помолени да въведете името на потребителя. Уверете се, че сте въвели тези данни правилно. След това този потребител ще бъде свързан към Вас и неговата информация ще бъде видима в раздела „Данни за акаунта“ на приложението.

Ако имате проблеми при извършването на този процес или ако има данни, които изглеждат неправилни, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на Cochlear, преди да създадете акаунт в Cochlear за Вашето дете.

Създаване на акаунт в Cochlear за дете

След като влезете в личния си акаунт в Cochlear:

 1. От менюто на приложението Nucleus Smart изберете „Настройки“.
 2. В „Настройки“ изберете „Данни за акаунта“.
 3. В раздела „Данни за акаунта“ ще бъдат показани Вашите данни, заедно с тези на хората, за които се грижите.
 4. Изберете детето и въведете неговия имейл адрес (това ще бъде потребителското име за неговия акаунт в Cochlear). Този имейл адрес не може да бъде същият като Вашия имейл адрес.
 5. При получаване на подкана потвърдете съгласието си детето Ви да има пълен достъп до акаунта.
 6. На имейл адреса на детето Ви ще бъде изпратен имейл за активиране.
 7. Детето Ви трябва отвори имейла за активиране и да щракне върху връзката за активиране.
 8. След това от детето Ви ще се изиска да създаде парола за своя акаунт, за да завърши процеса по създаване на акаунт.
 9. След като акаунтът бъде създаден, може да се използва за влизане в приложението Nucleus Smart от всяко съвместимо устройство, на което е инсталирано приложението Nucleus Smart.
 10. След успешното активиране на акаунта в Cochlear на Вашето дете ще бъдете уведомени по имейл.

Да, можете. Просто изпълнете гореописания процес за друго дете. Моля, имайте предвид, че за всяко дете е необходимо отделно съвместимо устройство – две деца не могат да са влезли едновременно чрез едно и също устройство.


Поверителността на Вашите данни е важна за нас. Ние сме се ангажирали да запазим поверителността на Вашите лични данни в съответствие с приложимите закони за поверителност и защита на данните. Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с нашата Политика за поверителност. За повече информация посетете www.cochlear.com/privacy.


Ако не можете да си спомните имейл адреса, който сте използвали, моля, свържете се с местния екип за услуги за клиентите на Cochlear.

Ако не можете да си спомните паролата си, изберете „Забравили сте паролата си?“ на страницата за влизане. Въведете своя имейл адрес и на него ще получите инструкции за това как можете да нулирате паролата си.


Ако все още срещате затруднения или имате някакви други въпроси за Вашия акаунт в Cochlear, моля, свържете се с местния офис на Cochlear за съвети и съдействие на адрес cochlear.com/intl/contact/global-offices.