Skip to main content

Научете повече за вашия акаунт в Cochlear™


Вашият акаунт в Cochlear е личният акаунт, който използвате за достъп до услугите на Cochlear. Той ви позволява да се абонирате за онлайн услугите на Cochlear, като използвате имейл адрес и парола. Необходим ви е акаунт в Cochlear за достъп до услугите на Cochlear, като приложението Nucleus Smart на Cochlear.

Създаването на акаунт в Cochlear позволява на Cochlear да ви предостави ресурсите, услугите и помощта за свързване и ви предоставя поддръжка за вашата възможност за чуване със звуковия ви процесор Nucleus 7. Cochlear също така ще може да ви държи информирани за каквито и да било актуализации, свързани с iOS и приложението Nucleus Smart.


В повечето страни, ако сте над определена възраст, можете да създадете свой собствен акаунт в Cochlear. Ако сте под определена възраст, родител или настойник ще трябва да настрои ваш акаунт в Cochlear и да даде съгласие. Възрастовото ограничение е различно в зависимост от вашата държава на пребиваване. Моля, свържете се с локалния офис на Cochlear за конкретни въпроси по тази тема. За информация за контакти посетете cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Не, не можете да създадете акаунт в Cochlear за някой над определения възрастов праг.


Ако вашето дете е под определения възрастов праг и има акаунт в Cochlear, се свържете с локалния офис на Cochlear за съвет и съдействие, тъй като се изисква съгласие от родителя вашето дете да има акаунт. За информация за контакти посетете cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Не, тъй като той предоставя достъп до вашите лични данни. Моля, уверете се, че пазите на сигурно място вашите данни за влизане в системата.


Ако сте закупили продукт на Cochlear от онлайн магазина или сте използвали онлайн услуга на Cochlear в миналото, може вече да имате акаунт в Cochlear. Възможно е да можете да използвате същите имейл адрес и парола, за да влезете в приложението Nucleus Smart. Ако желаете да проверите дали имате акаунт в Cochlear, или не, моля, свържете се с вашия местен екип за услуги за клиента на Cochlear за съдействие.


Ако все още нямате акаунт в Cochlear (т.е. все още не осъществявате достъп до други онлайн услуги на Cochlear с имейл адрес и парола), можете да си създадете такъв, като изберете „Създаване на нов акаунт“ от приложението Nucleus Smart.

Ще е необходимо да:

 1. Предоставите вашето име и имейл адрес
 2. Създадете уникална парола за вашия акаунт в Cochlear.

След като изпратите своите данни, ще получите имейл с връзка за активиране на вашия акаунт в Cochlear. Ако не получите имейл, проверете вашата папка за спам или нежелана поща. След като щракнете върху връзката за активиране, приложението Nucleus Smart ще се отвори автоматично и ще можете да влезете с вашите имейл адрес и парола.


Ако искате вашето дете да използва приложението Nucleus Smart независимо и на свое собствено устройство, за да контролира звуковия си процесор Nucleus 7, можете да му създадете акаунт в Cochlear. Когато създавате акаунта, ще предоставите съгласие вашето дете да има пълен достъп до всички функции на приложението. Ще предоставите също и съгласие неговите данни да бъдат синхронизирани с облака Cochlear Cloud, ако е разрешена функцията Data Sync.


За да създадете акаунт за дете, ще ви е необходимо:

 1. Съвместимо устройство на Apple с инсталирано приложение Nucleus Smart
 2. Имейл адрес за вашето дете (в допълнение към вашия собствен имейл адрес)
 3. Ваше собствено съвместимо Apple или Android устройство
 4. Ваш собствен акаунт в Cochlear

Завършването на процеса по създаване на акаунт в Cochlear за вашето дете отнема приблизително 15 минути.


Преди да можете да създадете акаунт в Cochlear за вашето дете, ще е необходимо да сте създали ваш собствен акаунт в Cochlear.

Създаване на ваш акаунт в Cochlear (Възрастен)

 1. Ако все още нямате акаунт в Cochlear (т.е. все още не осъществявате достъп до други онлайн услуги на Cochlear с имейл адрес и парола), можете да си създадете такъв, като изберете „Създаване на нов акаунт“ от приложението Nucleus Smart.
 2. Ще трябва да предоставите вашите име и имейл адрес. Освен това ще трябва да създадете уникална парола за вашия акаунт в Cochlear.
 3. След като изпратите своите данни, ще получите имейл с връзка за активиране на вашия акаунт в Cochlear. Ако не получите имейл, проверете вашата папка за спам или нежелана поща. След като щракнете върху връзката за активиране, приложението Nucleus Smart ще се отвори автоматично и ще можете да влезете с вашите имейл адрес и парола.
 4. Когато влезете, следвайте инструкциите на екрана, за да преминете през процеса на свързване. По време на този процес, ще бъдете помолени да дадете името на потребителя. Уверете сте, че сте въвели правилно тези данни. Този потребител след това ще бъде свързан с вас и неговата информация ще се вижда в секцията „Данни за акаунта“ на приложението.

Ако имате проблеми със завършването на този процес или ако някои от данните изглеждат неправилни, моля, свържете се с екипа за услуги за клиента на Cochlear, преди да създадете акаунт в Cochlear за вашето дете.

Създаване на акаунт в Cochlear за дете

След като сте влезли във вашия акаунт в Cochlear:

 1. От менюто на приложението Nucleus Smart изберете „Настройки“
 2. В „Настройки“ изберете „Данни за акаунта“
 3. В секцията „Данни за акаунта“ вашите данни ще бъдат показани заедно с хората, за които се грижите
 4. Изберете детето и въведете неговия имейл адрес (това ще стане потребителското име за неговия акаунт в Cochlear). Този имейл адрес не може да бъде същият като вашия
 5. Когато се изведе подканящо съобщение, потвърдете своето съгласие за пълен достъп на детето ви до акаунта.
 6. На имейл адреса на вашето дете ще бъде изпратен имейл за активиране
 7. Вашето дете ще трябва да влезе в имейла за активиране и да щракне върху връзката за активиране
 8. След това вашето дете ще бъде помолено да зададе парола за своя акаунт за завършване на процеса по създаване на акаунта
 9. След като акаунтът бъде създаден, той може да се използва за влизане в приложението Nucleus Smart на съвместимо устройство, на което е инсталирано приложението Nucleus Smart
 10. След като акаунтът на вашето дете в Cochlear бъде успешно активиран, ще бъдете уведомени по имейл.

Да, можете. Просто изпълнете процеса, описан по-горе, за друго дете. Моля, обърнете внимание, че е необходимо отделно съвместимо устройство за всяко дете – не може две деца да влизат в едно и също устройство едновременно.


Поверителността на вашите данни е важна за нас. Ние сме се ангажирали да опазим поверителността на вашите лични данни в съответствие с приложимите закони за поверителност и защита на данните. Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с нашата Политика за поверителност. За повече информация посетете cochlear.com/intl/privacy-policy.


Ако не можете да си спомните имейл адреса, който сте използвали, моля, свържете се с местния екип за услуги за клиентите на Cochlear.

Ако не можете да си спомните паролата си, изберете „Забравили сте паролата си?“ на страницата за влизане в системата. Въведете своя имейл адрес и на него ще получите инструкции за това как можете да нулирате паролата си.


Ако все още срещате затруднения или имате някакви други въпроси за вашия акаунт в Cochlear, моля, свържете се с местния офис на Cochlear за съвети и съдействие на адрес cochlear.com/intl/contact/global-offices.