Skip to main content

Свързване на Вашия звуков процесор Nucleus® 7 със съвместимо устройство с Android™^

Как да сдвоя моя звуков процесор Nucleus 7 с моетоустройство с Android?

Преди да можете да използвате функциите за управление на приложението Nucleus Smart, трябва да сдвоите звуковия(те) си процесор(и) с вашето съвместимо устройство с Android.

 

Мога ли да сдвоя двустранни звукови процесори с моето устройство с Android?

Да. Ако имате двустранни звукови процесори Nucleus 7, трябва да сдвоите и двата си звукови процесора с вашето съвместимо устройство с Android. За да направите това, сдвоете и двата звукови процесора едновременно (по време на един и същ прозорец за сдвояване).

 

^ Приложението Nucleus Smart на Cochlear е налично в App Store и Google Play. За повече информация относно съвместимостта посетете www.cochlear.com/compatibility. Android е търговска марка на Google LLC. Роботът на Android е възпроизведен или модифициран от разработката, създадена и споделяна от Google, и се използва съгласно условията, описани в Creative Commons 3.0 Attribution License (Криейтив комънс 3.0 – лиценз за притежание). Google Play и логото на Google Play са търговски марки на Google LLC.
Актуализацията на фърмуера на звуковия процесор Nucleus 7, необходима за съвместимост с Android, може да не е налична във Вашия магазин за приложения. За допълнителна информация се свържете с Cochlear.