Kanso

Kanso® is een Off-The-Ear (of van-het-oor gedragen) hooroplossing die zo discreet is dat hij nauwelijks opvalt, zo klein en comfortabel dat u vergeet dat u hem draagt.

Kijk hier om te zien hoe Kanso bij u staat!

Kanso is een Off-The-Ear (of van-het-oor gedragen) hooroplossing die zo discreet is dat hij nauwelijks opvalt, zo klein en comfortabel dat u vergeet dat u hem draagt.

  • Upload een foto of kies een van onze foto's
  • Selecteer een Kanso in de kleur van uw keuze
  • Schik het haar over de Kanso zodat u kunt zien hoe het eruit ziet

Niet alle functies van het interactieve hulpmiddel, waarmee u kunt zien hoe Kanso u staat, zijn toegankelijk. U moet uw muis en toetsenbord of touchscreen gebruiken om uw foto te schalen en eventueel de stijlborstel gebruiken.

Met dit interactieve hulpmiddel kunt u zien hoe Kanso® u staat. Het is alleen bedoeld om mogelijke gebruikers te helpen het gebruik van het product te visualiseren. Cochlear garandeert niet het resultaat dat hierboven wordt weergegeven. Resultaten kunnen afwijken.

Met dit interactieve hulpmiddel kunt u alleen zien hoe Kanso® u staat, alle foto's die worden geüpload worden niet opgeslagen, gekopieerd of bewaard door Cochlear of door een derde partij namens Cochlear.