Nucleus® 7 beszédprocesszor

Bemutatjuk a világ első Made for iPhone cochleáris implantátumú beszédprocesszorát1.

Ismerje meg a Nucleus 7 beszédprocesszort, a világon az első és egyetlen Made for iPhone1 jelzéssel ellátott cochleáris implantátumhoz készült beszédprocesszort!

A Nucleus 7 beszédprocesszorral irányíthatja a hallását, kihasználhatja a technológia előnyeit és úgy kapcsolódhat közvetlenül a szeretteivel, mint soha korábban.

A Cochlear legkisebb és legkönnyebb2 fül mögötti hallássegítő eszköze a kényelmes viselhetőség és a bizonyítottan kiváló hallásteljesítmény ötvözésével biztosítja, hogy Ön mindenhol és mindenkor a lehető legjobban halljon.3

Részletek

Nucleus 7 black

 

Felelősségkizáró nyilatkozat

A halláskárosodás lehetséges kezelési módjaival kapcsolatban kérje ki a szakorvos vagy a hallásgondozó szakember véleményét! Ők a halláskárosodás jellegétől függően megfelelő megoldással tudnak szolgálni. Valamennyi terméket a szakorvos vagy a hallásgondozó szakember utasításai szerint kell használni. 

Nem minden termék kapható a Cochlear valamennyi piacán. Kérjük, forduljon a Cochlear helyi képviseletéhez.

Lábjegyzet

  1. Apple Inc. 'Kompatibilis hallókészülékek' [Internet]. Apple támogatás. 2017. [cited 24 February 2017]. Elérhetőség: https://support.apple.com/hu-hu/HT201466#compatible.
  2. Cochlear Limited. D1190805. CP1000 Beszédprocesszorméret-összehasonlítás. 2017. március; Az adatok megtalálhatók a nyilvántartásunkban.
  3. Mauger SJ, Warren C, Knight M, Goorevich M, Nel E. Clinical evaluation of the Nucleus 6 cochlear implant system: performance improvements with SmartSound iQ. International Journey Of Audiology. 2014, Aug; 53(8): 564-576. [Sponsored by Cochlear]