Nucleus® 7 -puheprosessori

Hyödyllisiä tietoja, jotka auttavat Nucleus 7 -puheprosessorin päivittäisessä käytössä, kuten opasvideot, laitteen huolto-ohjeet, käyttäjän oppaat, usein kysytyt kysymykset ja vianetsintä.

• Made for iPhone- bimodaalinen yhteensopivuus

Tutustu Cochlearin ainutlaatuiseen uuteen, älykkääseen, bimodaaliseen ratkaisuun Lue lisää

Grandmother with her Grandchild
  • Opasvideot

Opasvideoita Nucleus 7 -puheprosessorin, CR310-kauko-ohjaimen, True Wireless™ -laitteiden ja Nucleus Smart App -sovelluksen käytöstä. Lue lisää

Old couple smiling
  • Toimintaoppaat

Toimintaoppaita Nucleus 7 -puheprosessorin, CR310-kauko-ohjaimen, True Wireless -laitteiden ja Nucleus Smart App -sovelluksen käyttöön. Lue lisää

Children playing with toys
  • Vianetsintä

Vianetsintätiedot auttavat vastaamaan usein kysyttyihin kysymyksiin Nucleus 7 -puheprosessorista, CR310–kauko-ohjaimesta ja Nucleus Smart App -sovelluksesta. Lue lisää

Teens eating pizza
  • Usein kysyttyjä kysymyksiä Nucleus 7

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sisäkorvaistutejärjestelmästä. Lue lisää

Mom and daughter cooking
  • Nucleus® Smart App

Nucleus Smart App -sovelluksella, joka on suunniteltu erityisesti Cochlear™ Nucleus® 7 -puheprosessorille, voit säätää puheprosessorisi asetuksia eri ympäristöissä suoraan yhteensopivalta iPhone-puhelimelta tai iPod touchilta. Lue lisää

iPhone